Sakaryallar ok uzatmadk m? Bulusun artk!!

daha önümüzde bir hafta var canım bakalım sabırla bekliyorum:çok üzgünüm:ama sanırsam ben bu yılda yalnız geçirecem napalım bazı şeyleri istesekte değitiremeyiz hayatımızda dimi:a015:

e hadi bakalım azcuk hareketlinmiş burası birden keyfim geldi:teytey:nlyylede dün konuştuk inş oda gelecek:dance:
hadii kızlar pastalar bendennaniknanik

nereye gitceksiniz soyleyinde hayal ediyim bari gelemiceme göre
:gitme: :gitme: :çok üzgünüm:

ben de sakaryada geyvede universite okuyorum :) tatilde olmasaydım kesin gelirdim
şimdiden doğum günün kutlu olsun kaydirigubbakcemile2

ah benim canım doğum gününü bizlerle kutlarmış cumartesi gebzeye erkenden gitmezsem mutlaka gelirim birazda olsa uğrarım ama gar meydanı olmasın başka yer seçin

daha öncede söyledim ablacım başka seçeneklere açığım ama arkadaşlardan başka fikirler gelmedikiibenneyaptımki

nacizane önerilerim:
akşam gidebilecek olursanız eğer Türkü kafe olabilir
gündüz de kent park.. çayır çimen dolaşırsnız kaydirigubbakcemile2
siz bilirsiniz ablalar kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar beyaz banlı.. Buluşmanın nerede olmasını istiyorsanız söyleyinde konuyu netliğe kavuşturalım..

Ayrıca arkadaşlar beyaz derkiii

4 Temmuzda herkesin gelmesini istiyormuş.Fotoğraf makinası olanlar makinalarını getirmelerini rica ediyor kendisi banlı olduu için konu açamazmış..

Ayrıca hediye istemiyormuş gelmeniz en büyük hediyeymiş.Maksat muhabbet MİŞ
alkisalkisalkis

kıslar şöle açık hava bi yer olsun ,kapalı mekana kapanmayalım bu sıcakta,kent park iidir mesela,
piknik gibi bişe yapabiliriz isterseniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…