• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakaryallar ok uzatmadk m? Bulusun artk!!

beyaz toprak

çirkin ama tatlı cadı=)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
4.888
24
158
45
Sakarya
eeee artık zamanı gelmedi kızlarsositososito
4 temmuz cumartesi günü tren garının ordaki pastassia pastanesinde buluşmaya nedersiniz:uhm:şimdi diyebilirsinizki neden pataneCADIARZU
o gün benim doğum günüm:utangac: ve sizlerle beraber geçirmek istiyorum varlığınız benim için en güzel doğum günü hediyesi olacak ve beni yalnız bırakmıcanızı umut ediyorum:1hug:bu yıl benim için özel bir yıl ve bu yıl acısıyla tatlısıyla bi çok şeyimi sizlerle paylaştım benim için özel olan bu günüde sizlerle paylaşmak istiyorum
hepinizi 4 temmuzda bekliyorumkaydirigubbakcemile

bendenizim canım ciğerim bu konu hakkında görüşmüştük dimeee:umursamaz: gelmeye çalışırsan beni çok mutlu edersin:kedi:

beyazımm biliyorsun buluşmayı en çok ben istedim amaaa 7 temmuz doğum o tarihte malesef ev kaynıyo olacak malum hazırlıklar vs zaten bende artık biyere gidemiyorumm şişkinlik vs yok ama ayakta duramıyorum fazla acayip bel ve ayak ağrısı var göğsümün batmasıda cabasııı ve bunlar 3 gündür başladıı oysaki dilimde tüy bitti buluşalım diye diyeee neyse nasip değilmiş ama içim gitti şimdidennnnn:gitme::gitme::gitme:

canın sağolsun gülüm senin sağlığın herşeyden önemli ufaklıkta hakeza öyle açtığım bi topiç var 7 temmuzda ona özel kutlamalar yapıcam doğumdan sonra görüşmek üzereŞeniz

Şimdi herkes net bişey söyliyemiyo beyazım.Yazın buluşma yapmak kalabalık olmak zor.Haftasonu herkes pikniğe denize kaçıyo ailesiyle.

Back