Sakaryalılarrr

ErreS

"вι̇тмeyeɴι&
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
3.475
0
Merhaba kızlarr .... Sakaryalı hemşerilerimizin buluşma topiğiine hoş geldinizz :))) Sakaryalı olan ve Sakarya'da ikamet eden ve edecek olan herkesi topiğime beklerim.sağlık ,hizmet fark etmez her alandaki sorunları ve soruları tek çatı altında toplamayı mantıklı buldum.sohbet alanın ucunu böylelikle açmak istedim.

HEPİNİZ TEKRARDAN HOŞ GELDİNİZ

Son düzenleme:
şimdi hiç sakaryalı yok mu aranızda ? :S

açtığım topiği ben bile unutmuşum:KK52: huuu kk hatunlarıı hiç sanmıyorum aranızda sakaryalı olmaya görsün:KK53:

Sakaryalı değilim ama sakaryada yaşıyorum.. :) Merhaba!!!!

Sakaryalı değilim ama sakaryada yaşıyorum.. :) Merhaba!!!!
ehehe hoş geldin canım.aslında sakaryalı olan ve orada yaşan yazmalıydımm yanlış olmuş :) aklımı başıma getirdin ve düzelttim :)

Son düzenleme:
hoş gelmişsin şeref vermişsin canım ...:)))

sağol cnm benım kendınden bahsedermısın bıraz
cnm 24 yasındayım işte şuan kpss hazırlanıyorum işte .iş yok güç yok napalım :))) çok açık net adımı yaşadığm yeri yazamıyorum malum herkes okuyor :)

cnm 24 yasındayım işte şuan kpss hazırlanıyorum işte .iş yok güç yok napalım :))) çok açık net adımı yaşadığm yeri yazamıyorum malum herkes okuyor :)

inşalla guzel gecer cnm sınavın malum az kaldı of zor ya sıkı caluşma gerektırıyo gısdıyormusun kursa falannn aşağıda 10 ay yazıyo evlısın sanırım ölemı bende evlıyım bı kızım var 2.cıye hamıleyım 26 yaşındayım

inşalla guzel gecer cnm sınavın malum az kaldı of zor ya sıkı caluşma gerektırıyo gısdıyormusun kursa falannn aşağıda 10 ay yazıyo evlısın sanırım ölemı bende evlıyım bı kızım var 2.cıye hamıleyım 26 yaşındayım

az kaldı ve iyice saldım cnm ya :KK43:( uzaktan eğitimden pakt program satın aldım evde kendim çalışıyorum ama evde zor oluyr ya.biri geliyor sen gitmek istiyorsun çok zor.henüz evli değilim canım asker bekliyorum olucam inşallahhhh :))) ALLAH bağışlasın ve hayırlı doğumlar nasip etsinn.başka neler yapıyorsun?

az kaldı ve iyice saldım cnm ya :KK43:( uzaktan eğitimden pakt program satın aldım evde kendim çalışıyorum ama evde zor oluyr ya.biri geliyor sen gitmek istiyorsun çok zor.henüz evli değilim canım asker bekliyorum olucam inşallahhhh :))) allah bağışlasın ve hayırlı doğumlar nasip etsinn.başka neler yapıyorsun?

ah cnm benım sana kolay gelsın zor olmalı tabıkı calışmak bide asker yolu gözlerken cok daha zor aklın ondadır ben calışmıyorum tatlım kızım kreşe gdiyo bızde oğlumla gexıyoruz denır ya en rahat zaman anne karnında dıe o hesap bızımkıde dualrın ıcın amın tatlım rabbım hepimize hatyırlı evlatlar nasıp etsın

ah cnm benım sana kolay gelsın zor olmalı tabıkı calışmak bide asker yolu gözlerken cok daha zor aklın ondadır ben calışmıyorum tatlım kızım kreşe gdiyo bızde oğlumla gexıyoruz denır ya en rahat zaman anne karnında dıe o hesap bızımkıde dualrın ıcın amın tatlım rabbım hepimize hatyırlı evlatlar nasıp etsın

ahh ne güzell canım ya RABBİM banada hayırlı evlatlar nasip etsin.etmem mi şuan ettim bile :))

Merhaba,
sakaryada güvenebileceğimiz bir psikoloog arıyoruz. Ümit Çiftçi ye gittik. Adama plates salonunun ortasına iki sandalye atmış orda seans yapıo. Böyle ciddiyetsiz bişey olur mu ya?
Bi de psikolğum diye geçiniyo.
Ben de bu işin eğitimini aldım. Böyle bir terapi ortamı hiç bi kitapta yazmıyor.
Bi yandan da terzi kendi söküğünü dikemez derler ya bizimkisi o hesap :)
Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.:KK14:

X