- 6 Aralık 2019
- 237
- 24
-
- Konu Sahibi Catlakbukalemun
Kendi doktorum doluydu o an muayene olmak istedim Aslıhan hanımın randevuları her zaman her gün boş olduğu için mecburen gittimBen Aslıhan a devletteyken gitmiştim ama biraz sert ve anlayışsız davranmıştı. Eğer medara gideceksen Sami kemik çok iyi ve sen sormadan bir çok bilgi veriyor. O kadar doktora gittim eşim ve ben bir tek Sami beyden memnun kaldık.
Ve hastalarının her zaman arkasında gecenin bir vakti doğuma gider. Ulaşılabilir bir doktor. Doğum başladığı anda yanınızdaKesinlikle Sedat UMUR. Medarın karşısında kliniği var. Her hastane ile anlaşması da var doğumları istediğiniz hastanede yaptırıyor. Çok güler yüzlü, dinamik, enerjik bir doktor
Simdi hangi doktora gidiyorsunuzKendi doktorum doluydu o an muayene olmak istedim Aslıhan hanımın randevuları her zaman her gün boş olduğu için mecburen gittim. Maksat keseyi görmekti benim için. Fakat ısınamadım, sevemedim tavsiye etmem
Yolunuza hangi doktorla devam ettiniz? Kiminle doğum yaptınız?Yeniden merhaba : ))) Filiz hanım hastaneden ayrıldı bugün itibariyle doktor konusunda ben yine boşta kaldım. Siz ne yaptınız kiminle devam ediyorsunuz. Filiz hanım muayenehane açtı bende hastanede olan bir doktor düşünüyorum
Siz hangi doktorda doğum yaptınız?Amin İnşAllah canımInşAllah memnun kalırsın gideceğin doktordan.
Filiz Dursun Çeçende.Siz hangi doktorda doğum yaptınız?
Ben filiz dursun da doğum yaptimYolunuza hangi doktorla devam ettiniz? Kiminle doğum yaptınız?
Merhaba ben hamilelik için dr arayaşımdayım tavsiyeniz nedirİlknur gezginci iyi bi doktor ne konuda hamilelik için mi gitmeyi düşünüyorsun onu yazarsan yardımcı olmak isterim
Kendi doktorum doluydu o an muayene olmak istedim Aslıhan hanımın randevuları her zaman her gün boş olduğu için mecburen gittim. Maksat keseyi görmekti benim için. Fakat ısınamadım, sevemedim tavsiye etmem
Bu aslihan dediğiniz kisinin soyadi ne acaba ben de aslihan diye birine gidiyorum da eskiden devletteymisKendi doktorum doluydu o an muayene olmak istedim Aslıhan hanımın randevuları her zaman her gün boş olduğu için mecburen gittim. Maksat keseyi görmekti benim için. Fakat ısınamadım, sevemedim tavsiye etmem