Sakaryada iyi kadın doğum doktoru tavsiyesi istiyorum

Kendi doktorum doluydu o an muayene olmak istedim Aslıhan hanımın randevuları her zaman her gün boş olduğu için mecburen gittim. Maksat keseyi görmekti benim için. Fakat ısınamadım, sevemedim tavsiye etmem

Kesinlikle Sedat UMUR. Medarın karşısında kliniği var. Her hastane ile anlaşması da var doğumları istediğiniz hastanede yaptırıyor. Çok güler yüzlü, dinamik, enerjik bir doktor
Ve hastalarının her zaman arkasında gecenin bir vakti doğuma gider. Ulaşılabilir bir doktor. Doğum başladığı anda yanınızda

Kendi doktorum doluydu o an muayene olmak istedim Aslıhan hanımın randevuları her zaman her gün boş olduğu için mecburen gittim. Maksat keseyi görmekti benim için. Fakat ısınamadım, sevemedim tavsiye etmem

Bu aslihan dediğiniz kisinin soyadi ne acaba ben de aslihan diye birine gidiyorum da eskiden devletteymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…