Sakaryada iyi kadın doğum doktoru tavsiyesi istiyorum

Ben Aslıhan a devletteyken gitmiştim ama biraz sert ve anlayışsız davranmıştı. Eğer medara gideceksen Sami kemik çok iyi ve sen sormadan bir çok bilgi veriyor. O kadar doktora gittim eşim ve ben bir tek Sami beyden memnun kaldık.
Kendi doktorum doluydu o an muayene olmak istedim Aslıhan hanımın randevuları her zaman her gün boş olduğu için mecburen gittim🙃. Maksat keseyi görmekti benim için. Fakat ısınamadım, sevemedim tavsiye etmem

Kesinlikle Sedat UMUR. Medarın karşısında kliniği var. Her hastane ile anlaşması da var doğumları istediğiniz hastanede yaptırıyor. Çok güler yüzlü, dinamik, enerjik bir doktor 🌸
Ve hastalarının her zaman arkasında gecenin bir vakti doğuma gider. Ulaşılabilir bir doktor. Doğum başladığı anda yanınızda🌸

Kendi doktorum doluydu o an muayene olmak istedim Aslıhan hanımın randevuları her zaman her gün boş olduğu için mecburen gittim🙃. Maksat keseyi görmekti benim için. Fakat ısınamadım, sevemedim tavsiye etmem

Bu aslihan dediğiniz kisinin soyadi ne acaba ben de aslihan diye birine gidiyorum da eskiden devletteymis

X