Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sakaryada iyi kadın doğum doktoru tavsiyesi istiyorum
Ben Aslıhan a devletteyken gitmiştim ama biraz sert ve anlayışsız davranmıştı. Eğer medara gideceksen Sami kemik çok iyi ve sen sormadan bir çok bilgi veriyor. O kadar doktora gittim eşim ve ben bir tek Sami beyden memnun kaldık.
Kendi doktorum doluydu o an muayene olmak istedim Aslıhan hanımın randevuları her zaman her gün boş olduğu için mecburen gittim. Maksat keseyi görmekti benim için. Fakat ısınamadım, sevemedim tavsiye etmem
Kesinlikle Sedat UMUR. Medarın karşısında kliniği var. Her hastane ile anlaşması da var doğumları istediğiniz hastanede yaptırıyor. Çok güler yüzlü, dinamik, enerjik bir doktor
Kendi doktorum doluydu o an muayene olmak istedim Aslıhan hanımın randevuları her zaman her gün boş olduğu için mecburen gittim. Maksat keseyi görmekti benim için. Fakat ısınamadım, sevemedim tavsiye etmem
Yeniden merhaba : ))) Filiz hanım hastaneden ayrıldı bugün itibariyle doktor konusunda ben yine boşta kaldım. Siz ne yaptınız kiminle devam ediyorsunuz. Filiz hanım muayenehane açtı bende hastanede olan bir doktor düşünüyorum