Sakaryada iyi kadın doğum doktoru tavsiyesi istiyorum

Merhabalar :) Evet en son gittiğimde bana söylemişti kendi muayenehanesine geçeceğini. Ben Filiz hanıma devam edeceğim, bir sonraki randevumu aldım. Muayenehanenin şöyle bir avantajı var bence, bu pandemide en azından kontrollerde çok kalabalık ortamlara girmeyeceğiz.

Bende senin gibi avantajlı düşünüyordum ama dün bir arkadas ile konuştum yine aklım.karisti. normalde benim ilk dogumum sezeryan ikinci doğum yine sezeryan olur. Arkadaşım da muayenehanesi olan bir doktorda doğum yapacakken ( onun da ikinci doğumu ve sezeryan )bir gece vakti suyu gelmiş ve doktora ulaşamamış hastane de çalışan doktor olsa daha rahat ulasirdim dedi. Ben hiç bu su gelme ihtimalini düşünmemiştim

Sakaryada ilgili, bilgilendiren ve erisilebilir bir doktor (iyi kismini bilemem uzmanligini tartmak bana dusmez) bulmak o kadar guc ki, yillardir aramaktan ben vazgectim.
Tam memnun olunacak birini bulsan 2 gune hastaneyi birakiyor. Geriye kalanlar ise zorunlu hizmetini yeni tamamlamis fazla genc arkadaslar, iyiler ancak deneyimleri eksik.
Ben 2 yili askindir VM Medical Park Kocaeli'deyim, memnunum herkese tavsiye ederim. Medara, Adatipa 15-20 dk

Yani onu bende düşündüm hastanede çalışan bir doktor o yüzden daha iyi olabilir diye. Ama gördüğüm/duyduğum kadarıyla Filiz Hanım normal doğum yanlısı bir doktor. Benim ilk doğumum sezeryan oldu, bana bile normal doğurabilirsin dedi. Tabi riskleri de varmış ve doğum öncesi bunun kursları varmış onlara katılmam gerekiyormuş. Ilk doğumumda olduğu gibi sancıyı çekip çekip sonunda yine sezeryan olmak da var o yüzden istemedim. Aslında demem o ki, böyle normal doğum yanlısı bir doktor mutlaka ulaşılabilir de olmalı. Ben devam edeceğim Filiz Hanıma, ilerki zamanda fikrim değişir mi bilemiyorum Benim daha çok korkum hamileyken koronaya yakalanmak. Çocuğa bir şey olur diye aşı da olamıyorum. Yakalanmadan hayırlısıyla bir doğursaydık. Siz aşı olmuş muydunuz?

Başka doktora gidecekseniz hangisini düşündünüz?

Bende asi olmadim haftaya 24. Haftada rapor alıp idari izine ayrılacağım. Bende korkuyorum koronaya yakalanmaktan. İnşallah güzel sekildd geçer hamileliğimiz ve sonrası

Bende asi olmadim haftaya 24. Haftada rapor alıp idari izine ayrılacağım. Bende korkuyorum koronaya yakalanmaktan. İnşallah güzel sekildd geçer hamileliğimiz ve sonrası
Adatip Aslıhan hanımı ve reyhan hanımı çok tavsiye ettiler. Haftaya pazartesi 24. Hafta raporu için hem de kontrole Aslıhan hanıma gideceğim
Amin İnşAllah canım InşAllah memnun kalırsın gideceğin doktordan.

Butterfly nasılsın hamilelik nasıl gıdıyor
Iyim canım ya sen? Hamilelikte bebeğin gelişimi iyi bir sıkıntı yok şükür, ama benim için zor geçiyor, ağırlaştım iyice, bu ikinci çocuk olacak, ilk çocukta daha rahat bir hamilelik geçirmiştim, yaşlandıkça zorlanıyor insan galiba Senin nasıl gidiyor?

Bende de durum aynı. İlk hamilelıgım rahattı ama bu zorluyor sanırım yastan dolayı :) hemen yoruluyorum

İlknur gezgincide arkadasım sezeryan oldıiu ve dikişleri açıldı cinsiyeti kız deyip sonradan erkek oldugunu anlamıştı ve bir akrabamada kız deyip erkek ded

İlknur gezgincide arkadasım sezeryan oldıiu ve dikişleri açıldı cinsiyeti kız deyip sonradan erkek oldugunu anlamıştı ve bir akrabamada kız deyip erkek dedi yine
Merhaba ben3 ve 4 üncü sezaryan doğumu mu İlknur hanıma yaptırdım hatta dördüncü bebeğime hamile kalınca İlknur hanımdan başka kimseye gitmem dedi o doktor dan ziyade bir abla bir arkadaş gibi insana içten samimi gülüşüyle insana terapi veriyor resmen bir daha olsa yine İlknur hanım derim

Hatta üçüncü çocuğumda ailemi ziyarete gittiğimde kanamam oldu düşecek demişlerdi şu an onun sayesinde dünyada Allah'a şükür insanları karalamadan önce iki defa düşünün lütfen laf olsun diye laf atmayın ortalığa son dogumumda ise bana doktorluk değil ablalık yaptı çocuklarımı bırakacak kimsem yoktu sahip çıktı söyler misiniz kaç doktor yapar bunu insaf ya gerçi böyle iki karalama ile sarsa bileceğiniz biri değil giden bunu anlar fazla soze gerek yok

Bilmiyorum doğrudur ama benim arkadaşlarım çok uzak değil en sonuncusu ağustosta ona yaptı çok memnun kaldı bende tedavi ve kontrollere sakaryada hep ona gittim genelde
Bende son iki doğumu İlknur hanımla yaptım hatta 3dogumum kanamam vardı çocuğu alacaklardı İlknur hocam sayesinde hayatta Allah a şükür 4.dogumumda ise cocuklarima bakacak kimsem yoktu evini açtı sahip çıktı Allah aşkına kim yapar bunu insanları karalamayin gülüşüyle hoşgörüsü ile tanıdığım bir melek Allah ondan razı olsun ve sizin gibi insanlar bir iki kelimeyle hiç bir yere varamaz derim ona giden zaten bu farkındalığı anlar

Kesinlikle Sedat UMUR. Medarın karşısında kliniği var. Her hastane ile anlaşması da var doğumları istediğiniz hastanede yaptırıyor. Çok güler yüzlü, dinamik, enerjik bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…