- 6 Aralık 2019
- 237
- 24
-
- Konu Sahibi Catlakbukalemun
Merhabalar :) Evet en son gittiğimde bana söylemişti kendi muayenehanesine geçeceğini. Ben Filiz hanıma devam edeceğim, bir sonraki randevumu aldım. Muayenehanenin şöyle bir avantajı var bence, bu pandemide en azından kontrollerde çok kalabalık ortamlara girmeyeceğiz.Yeniden merhaba : ))) Filiz hanım hastaneden ayrıldı bugün itibariyle doktor konusunda ben yine boşta kaldım. Siz ne yaptınız kiminle devam ediyorsunuz. Filiz hanım muayenehane açtı bende hastanede olan bir doktor düşünüyorum
Bende senin gibi avantajlı düşünüyordum ama dün bir arkadas ile konuştum yine aklım.karisti. normalde benim ilk dogumum sezeryan ikinci doğum yine sezeryan olur. Arkadaşım da muayenehanesi olan bir doktorda doğum yapacakken ( onun da ikinci doğumu ve sezeryan )bir gece vakti suyu gelmiş ve doktora ulaşamamış hastane de çalışan doktor olsa daha rahat ulasirdim dedi. Ben hiç bu su gelme ihtimalini düşünmemiştimMerhabalar :) Evet en son gittiğimde bana söylemişti kendi muayenehanesine geçeceğini. Ben Filiz hanıma devam edeceğim, bir sonraki randevumu aldım. Muayenehanenin şöyle bir avantajı var bence, bu pandemide en azından kontrollerde çok kalabalık ortamlara girmeyeceğiz.
Yani onu bende düşündüm hastanede çalışan bir doktor o yüzden daha iyi olabilir diye. Ama gördüğüm/duyduğum kadarıyla Filiz Hanım normal doğum yanlısı bir doktor. Benim ilk doğumum sezeryan oldu, bana bile normal doğurabilirsin dedi. Tabi riskleri de varmış ve doğum öncesi bunun kursları varmış onlara katılmam gerekiyormuş. Ilk doğumumda olduğu gibi sancıyı çekip çekip sonunda yine sezeryan olmak da var o yüzden istemedim. Aslında demem o ki, böyle normal doğum yanlısı bir doktor mutlaka ulaşılabilir de olmalı. Ben devam edeceğim Filiz Hanıma, ilerki zamanda fikrim değişir mi bilemiyorumBende senin gibi avantajlı düşünüyordum ama dün bir arkadas ile konuştum yine aklım.karisti. normalde benim ilk dogumum sezeryan ikinci doğum yine sezeryan olur. Arkadaşım da muayenehanesi olan bir doktorda doğum yapacakken ( onun da ikinci doğumu ve sezeryan )bir gece vakti suyu gelmiş ve doktora ulaşamamış hastane de çalışan doktor olsa daha rahat ulasirdim dedi. Ben hiç bu su gelme ihtimalini düşünmemiştim
Başka doktora gidecekseniz hangisini düşündünüz?Bende senin gibi avantajlı düşünüyordum ama dün bir arkadas ile konuştum yine aklım.karisti. normalde benim ilk dogumum sezeryan ikinci doğum yine sezeryan olur. Arkadaşım da muayenehanesi olan bir doktorda doğum yapacakken ( onun da ikinci doğumu ve sezeryan )bir gece vakti suyu gelmiş ve doktora ulaşamamış hastane de çalışan doktor olsa daha rahat ulasirdim dedi. Ben hiç bu su gelme ihtimalini düşünmemiştim
Bende asi olmadim haftaya 24. Haftada rapor alıp idari izine ayrılacağım. Bende korkuyorum koronaya yakalanmaktan. İnşallah güzel sekildd geçer hamileliğimiz ve sonrasıYani onu bende düşündüm hastanede çalışan bir doktor o yüzden daha iyi olabilir diye. Ama gördüğüm/duyduğum kadarıyla Filiz Hanım normal doğum yanlısı bir doktor. Benim ilk doğumum sezeryan oldu, bana bile normal doğurabilirsin dedi. Tabi riskleri de varmış ve doğum öncesi bunun kursları varmış onlara katılmam gerekiyormuş. Ilk doğumumda olduğu gibi sancıyı çekip çekip sonunda yine sezeryan olmak da var o yüzden istemedim. Aslında demem o ki, böyle normal doğum yanlısı bir doktor mutlaka ulaşılabilir de olmalı. Ben devam edeceğim Filiz Hanıma, ilerki zamanda fikrim değişir mi bilemiyorumBenim daha çok korkum hamileyken koronaya yakalanmak. Çocuğa bir şey olur diye aşı da olamıyorum. Yakalanmadan hayırlısıyla bir doğursaydık. Siz aşı olmuş muydunuz?
Adatip Aslıhan hanımı ve reyhan hanımı çok tavsiye ettiler. Haftaya pazartesi 24. Hafta raporu için hem de kontrole Aslıhan hanıma gideceğimBaşka doktora gidecekseniz hangisini düşündünüz?
Bende asi olmadim haftaya 24. Haftada rapor alıp idari izine ayrılacağım. Bende korkuyorum koronaya yakalanmaktan. İnşallah güzel sekildd geçer hamileliğimiz ve sonrası
Amin İnşAllah canımAdatip Aslıhan hanımı ve reyhan hanımı çok tavsiye ettiler. Haftaya pazartesi 24. Hafta raporu için hem de kontrole Aslıhan hanıma gideceğim
Merhaba ıyıyım sen nasılsın doktor ıyı canım sımdılık. Hamilelık de daha iyi gecıyo bulantılar azaldı. Sen ası olmus muydun
Bende iyim canım ben bugün aşı oldum ilk dozumu sinovac oldum. Sen de oldun mu aşı?Merhaba ıyıyım sen nasılsın doktor ıyı canım sımdılık. Hamilelık de daha iyi gecıyo bulantılar azaldı. Sen ası olmus muydun
Bende sıra alacagim daha olmadım pazartesi zaten saglık ocağına kan vermeye gıdecegım. Pazartesi ılk doz olacağım ınsallahBende iyim canım ben bugün aşı oldum ilk dozumu sinovac oldum. Sen de oldun mu aşı?
Butterfly nasılsın hamilelik nasıl gıdıyorBende sıra alacagim daha olmadım pazartesi zaten saglık ocağına kan vermeye gıdecegım. Pazartesi ılk doz olacağım ınsallah
Iyim canım ya sen? Hamilelikte bebeğin gelişimi iyi bir sıkıntı yok şükür, ama benim için zor geçiyor, ağırlaştım iyice, bu ikinci çocuk olacak, ilk çocukta daha rahat bir hamilelik geçirmiştim, yaşlandıkça zorlanıyor insan galibaButterfly nasılsın hamilelik nasıl gıdıyor
Bende de durum aynı. İlk hamilelıgım rahattı ama bu zorluyor sanırım yastan dolayı :) hemen yoruluyorumIyim canım ya sen? Hamilelikte bebeğin gelişimi iyi bir sıkıntı yok şükür, ama benim için zor geçiyor, ağırlaştım iyice, bu ikinci çocuk olacak, ilk çocukta daha rahat bir hamilelik geçirmiştim, yaşlandıkça zorlanıyor insan galibaSenin nasıl gidiyor?
İlknur gezgincide arkadasım sezeryan oldıiu ve dikişleri açıldı cinsiyeti kız deyip sonradan erkek oldugunu anlamıştı ve bir akrabamada kız deyip erkek ded
Merhaba ben3 ve 4 üncü sezaryan doğumu mu İlknur hanıma yaptırdım hatta dördüncü bebeğime hamile kalınca İlknur hanımdan başka kimseye gitmem dedi o doktor dan ziyade bir abla bir arkadaş gibi insana içten samimi gülüşüyle insana terapi veriyor resmen bir daha olsa yine İlknur hanım derimİlknur gezgincide arkadasım sezeryan oldıiu ve dikişleri açıldı cinsiyeti kız deyip sonradan erkek oldugunu anlamıştı ve bir akrabamada kız deyip erkek dedi yine
Hatta üçüncü çocuğumda ailemi ziyarete gittiğimde kanamam oldu düşecek demişlerdi şu an onun sayesinde dünyada Allah'a şükür insanları karalamadan önce iki defa düşünün lütfen laf olsun diye laf atmayın ortalığa son dogumumda ise bana doktorluk değil ablalık yaptı çocuklarımı bırakacak kimsem yoktu sahip çıktı söyler misiniz kaç doktor yapar bunu insaf ya gerçi böyle iki karalama ile sarsa bileceğiniz biri değil giden bunu anlar fazla soze gerek yokMerhaba ben3 ve 4 üncü sezaryan doğumu mu İlknur hanıma yaptırdım hatta dördüncü bebeğime hamile kalınca İlknur hanımdan başka kimseye gitmem dedi o doktor dan ziyade bir abla bir arkadaş gibi insana içten samimi gülüşüyle insana terapi veriyor resmen bir daha olsa yine İlknur hanım derim
Bende son iki doğumu İlknur hanımla yaptım hatta 3dogumum kanamam vardı çocuğu alacaklardı İlknur hocam sayesinde hayatta Allah a şükür 4.dogumumda ise cocuklarima bakacak kimsem yoktu evini açtı sahip çıktı Allah aşkına kim yapar bunu insanları karalamayin gülüşüyle hoşgörüsü ile tanıdığım bir melek Allah ondan razı olsun ve sizin gibi insanlar bir iki kelimeyle hiç bir yere varamaz derim ona giden zaten bu farkındalığı anlarBilmiyorum doğrudur ama benim arkadaşlarım çok uzak değil en sonuncusu ağustosta ona yaptı çok memnun kaldı bende tedavi ve kontrollere sakaryada hep ona gittim genelde