Tüp Bebek Merkezleri Sakarya korucuk tup bebek merkezi

Aykiz_

Belki bu gün değil ama elbet bir gün👼🤰🤱
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
629
635
53
Merhaba arkadaşlar,

Muayene icin Sakarya korucuk tup bebek bölümüne gittim. Hastane içerisine girdiğimde sağ ve sola iki pano asmışlar ve yapilan tup bebeklerin ultrasyon resimleri vardı çok duygulandım. Korucukta tup bebek yapıp sonuç alan arkadaşlarım var mi bize de umut olur musunuz doktorlardan memnun musunuz kaçıncı denemede tuttu?

Mrb ben de orada yaptırmayı düşünüyorum da araştırıyorum bilgi verebilir msnz nasıl memnun musunuz şu ana kadar tedaviden

Ben bı problem yasamadım cok ilgililer ne sorduysam cvpladılar dewlet olmasına ragmen bu sekılde davranmaları beni sasırttı acıkcasi. Bnde hemsıre bı arkadasımın orada tedawı ye baslaması we memnun kalması uzerıne orayı tercih ettim. Suana kadar da bı sorunla karsılasmadım

Teşekkürler cevapladığınız için inşlh tedaviniz pozitif sonuçlanır rabbim hayırlısyla yüzünüzü güldürür siz raporlumuydunuz acaba

Merhabalar bende sau de tup bebege basladım hatta pazartesi transferim war bakalım siz ne aşamadasınız?
Ben rapor için evraklarimi tamamlama asalarındayım. Rahim filmi ve son bir tahlilim kaldi nermin hanim doktorum cok ilgili tatli dilli bir bayan bende cok memnun kaldim arkadasimin ablasi var ikinci denemede bebisi tuttu insallah sizinde hepimize Rabbim nasip eder

Son düzenleme:
Ya son dk iptal oldu transferim maalesef. Hısteroskopiyle bakılacak rahım agzı darlıgı wardı riske atmayalım dediler smdı onu halletmeye calısıyoruz
Geç olsun güç olmasın kuzum hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…