Sakarya da tüp bebek tedavisi

Dondurulmus embriyolarim olduğu halde bıraktım sakaryayi. Bende su anda İstanbuda bahçeci umuta gidiyorum. Çok haklsijniz psikolojik olarak çok yipraniyot insan. İnsallİn sizin tedaviniz ölümü sonuclarnir. Kaçıncı denemeniz. Bir daha devlet hastanesi hiç dusunmedim direk özele raporlu gidiyorum fiyat yine de tuzlu ama napalim. Yoruldum artık. Güzel habeleha verin insallah :)

Dondurulmus embriyolarim olduğu halde bıraktım sakaryayi. Bende su anda İstanbuda bahçeci umuta gidiyorum. Çok haklısınız psikolojik olarak çok yipraniyor insan. İnşallah sizin tedaviniz olumlu sonuclarnir. Kaçıncı denemeniz. Bir daha devlet hastanesi hiç dusunmedim direk özele raporlu gidiyorum fiyat yine de tuzlu ama napalim. Yoruldum artık. Güzel haberlerinizi verin :) 10 gün sonra bebek mujdesi alalım insallah :))

Inssss. Benim ilk denemem. Bu sabah transfer oldum. Hersey nasip biz cabalayalim Allah vaktini de zamanini da bilir.

Merhaba 7,5 raporlu fiyatimi acaba?benim raporum varizmitteozeldedenedik gecen ay negatifoldu sonuc simdidezam geldi fiyatlaradedilermaddiyatonemli benim icin 3. Ye ozelde sansim yok neyazijki

Merhaba 7,5 raporlu fiyatimi acaba?benim raporum varizmitteozeldedenedik gecen ay negatifoldu sonuc simdidezam geldi fiyatlaradedilermaddiyatonemli benim icin 3. Ye ozelde sansim yok neyazijki
suan bende ayni durumdayim ozelde denedim ama bitane orta kalite yumurtam donduruldu yani bu insallah tutar ama tutmazsa bidaha ozelde nasil yaptiririm bilmem suan ztn 20 milyar tuttu yaklasik:/ devletede guvenmiyorum acikcasi nolcak fikrim yok hic..

suan bende ayni durumdayim ozelde denedim ama bitane orta kalite yumurtam donduruldu yani bu insallah tutar ama tutmazsa bidaha ozelde nasil yaptiririm bilmem suan ztn 20 milyar tuttu yaklasik:/ devletede guvenmiyorum acikcasi nolcak fikrim yok hic..
Masallah neguzel dondurulmusunuz var.benim 5 yunurtadan 3 u dollendi 1 tanesi 3. Gune geldi transfer yaptilar oda negatif oldu.onumuzdeki hafta ayni yere gidicem hem kontrol hem fiyat konusucam.devlet cok problem ya ben cok problem yasadim iki ay bosuna gecti tek faydasi rapor alinmasi okadar

Benimde 6 yumurtadan 2si dollendi ama 1i iste orta kalitede kaldi cok iyi deglki dondurulmus olsa nolcak Allah bilir tabi yinede ama zayif ihtimal

Benimde 6 yumurtadan 2si dollendi ama 1i iste orta kalitede kaldi cok iyi deglki dondurulmus olsa nolcak Allah bilir tabi yinede ama zayif ihtimal
Bu isler hic belli olmuyor allah ol deyince oluyor kimi 3. Gun tutuyor kiminin 5 hic tutmuyor.benim 3. Gun 1.kalite 10 hucreli dediler yinede olmadi dualara devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…