Hic sakarya da vakit kaybetmeyin. Tabi guzel sonuclar alanda oldu ama degerleri iyi olanlar. Ben umuttepede yaptiriyorum yarin bir donmus 6. Gun embriyosu transferim var. Olmazsa Bahceci Fulya ya gidecegim cok arastirdim labaratuvar cok onemli bayanlar. Gelisi guzel bir yere gitmeyin zaman kaybi olur. Psikolojik olarak da yipratir insani.
Dondurulmus embriyolarim olduğu halde bıraktım sakaryayi. Bende su anda İstanbuda bahçeci umuta gidiyorum. Çok haklısınız psikolojik olarak çok yipraniyor insan. İnşallah sizin tedaviniz olumlu sonuclarnir. Kaçıncı denemeniz. Bir daha devlet hastanesi hiç dusunmedim direk özele raporlu gidiyorum fiyat yine de tuzlu ama napalim. Yoruldum artık. Güzel haberlerinizi verin :) 10 gün sonra bebek mujdesi alalım insallah :))Hic sakarya da vakit kaybetmeyin. Tabi guzel sonuclar alanda oldu ama degerleri iyi olanlar. Ben umuttepede yaptiriyorum yarin bir donmus 6. Gun embriyosu transferim var. Olmazsa Bahceci Fulya ya gidecegim cok arastirdim labaratuvar cok onemli bayanlar. Gelisi guzel bir yere gitmeyin zaman kaybi olur. Psikolojik olarak da yipratir insani.
Dondurulmus embriyolarim olduğu halde bıraktım sakaryayi. Bende su anda İstanbuda bahçeci umuta gidiyorum. Çok haklısınız psikolojik olarak çok yipraniyor insan. İnşallah sizin tedaviniz olumlu sonuclarnir. Kaçıncı denemeniz. Bir daha devlet hastanesi hiç dusunmedim direk özele raporlu gidiyorum fiyat yine de tuzlu ama napalim. Yoruldum artık. Güzel haberlerinizi verin :) 10 gün sonra bebek mujdesi alalım insallah :))
İnşAllah olumlu sonuçların olur. Bu arada dr un kim? Benim fulyada Remzi Abalıydı çok memnunum ve tavsiye ederiöInssss. Benim ilk denemem. Bu sabah transfer oldum. Hersey nasip biz cabalayalim Allah vaktini de zamanini da bilir.
Cem beye gitmeyi dusunuyorum.İnşAllah olumlu sonuçların olur. Bu arada dr un kim? Benim fulyada Remzi Abalıydı çok memnunum ve tavsiye ederiö
Cem bey bildiğim kadarıyla umut bahçecide. Ama kim olursa olsun bahçeci işinin ehli ekip şahane labartuvar iyi. Dr lar ilgili hele Remzi hoca gercekten iyidir. İnşAllah olumlu sonuca kavuşursun arkadsşımCem beye gitmeyi dusunuyorum.
Rabbim sonuclarını pozitif götmeyi nasip etsin. İnşAllah tedavi sonucunda mutlu habere ulaşırsınBenim de yarin tedavim basliyor ilaclara baslicam insallah semra kahramanda
hepimiz insllahh cabalarimiz bosa gtmesin hyrli evlatlarimizi olsunRabbim sonuclarını pozitif götmeyi nasip etsin. İnşAllah tedavi sonucunda mutlu habere ulaşırsın
Amin canım çok şükür ben 7. ayımdayım darısı tüm isteyenlerin başınahepimiz insllahh cabalarimiz bosa gtmesin hyrli evlatlarimizi olsun
Merhaba 7,5 raporlu fiyatimi acaba?benim raporum varizmitteozeldedenedik gecen ay negatifoldu sonuc simdidezam geldi fiyatlaradedilermaddiyatonemli benim icin 3. Ye ozelde sansim yok neyazijkiBende bizzat gittim gorusmeye ama tup bebek bolumu insaat orayi goruncr bile anladim basari oranini daha yeni kurulum asamasinda baska da yok bende istanbula gidicem bulent tirasa orasida 7.5 istedi adapazarida ayni fiyat yani kiiii bulent tirasla kiyas edilemez adapazari. Nevar yolu uzak gitgel yapicaz
suan bende ayni durumdayim ozelde denedim ama bitane orta kalite yumurtam donduruldu yani bu insallah tutar ama tutmazsa bidaha ozelde nasil yaptiririm bilmem suan ztn 20 milyar tuttu yaklasik:/ devletede guvenmiyorum acikcasi nolcak fikrim yok hic..Merhaba 7,5 raporlu fiyatimi acaba?benim raporum varizmitteozeldedenedik gecen ay negatifoldu sonuc simdidezam geldi fiyatlaradedilermaddiyatonemli benim icin 3. Ye ozelde sansim yok neyazijki
Masallah neguzel dondurulmusunuz var.benim 5 yunurtadan 3 u dollendi 1 tanesi 3. Gune geldi transfer yaptilar oda negatif oldu.onumuzdeki hafta ayni yere gidicem hem kontrol hem fiyat konusucam.devlet cok problem ya ben cok problem yasadim iki ay bosuna gecti tek faydasi rapor alinmasi okadarsuan bende ayni durumdayim ozelde denedim ama bitane orta kalite yumurtam donduruldu yani bu insallah tutar ama tutmazsa bidaha ozelde nasil yaptiririm bilmem suan ztn 20 milyar tuttu yaklasik:/ devletede guvenmiyorum acikcasi nolcak fikrim yok hic..
Benimde 6 yumurtadan 2si dollendi ama 1i iste orta kalitede kaldi cok iyi deglkiMasallah neguzel dondurulmusunuz var.benim 5 yunurtadan 3 u dollendi 1 tanesi 3. Gune geldi transfer yaptilar oda negatif oldu.onumuzdeki hafta ayni yere gidicem hem kontrol hem fiyat konusucam.devlet cok problem ya ben cok problem yasadim iki ay bosuna gecti tek faydasi rapor alinmasi okadar
Bu isler hic belli olmuyor allah ol deyince oluyor kimi 3. Gun tutuyor kiminin 5 hic tutmuyor.benim 3. Gun 1.kalite 10 hucreli dediler yinede olmadi dualara devam :)Benimde 6 yumurtadan 2si dollendi ama 1i iste orta kalitede kaldi cok iyi deglkidondurulmus olsa nolcak Allah bilir tabi yinede ama zayif ihtimal
Bu isler hic belli olmuyor allah ol deyince oluyor kimi 3. Gun tutuyor kiminin 5 hic tutmuyor.benim 3. Gun 1.kalite 10 hucreli dediler yinede olmadi dualara devam :)
Esimin sperm sorunu var 5 milyonun altinda.sizde sorun nedirSizde sikinti neydi?
Oyuzdenmi az dollenme olmus? Bzde sorun yok ama niye az dollenme oldu arastrmK lazim biseymi var diyeEsimin sperm sorunu var 5 milyonun altinda.sizde sorun nedir
Yumrta yada sperm kaliteli degil dediler.sorun yoksa tup bebek niye yaptiriyosunuz zamanla illaki olurOyuzdenmi az dollenme olmus? Bzde sorun yok ama niye az dollenme oldu arastrmK lazim biseymi var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?