• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya da tüp bebek tedavisi

Selam arkadaşım Adatıpta bülent durana gittim gecen sene cok pişman oldum ilgi alaka sıfır ve zaten sonuç da negatif olmuştu. Siz en iyisi istanbulda merkez bulun ben sieze bahçeci fulyayı öneririm Dr um da Remzi abalı. Rabbim kucağını doldursun İnşAllah

Selam arkadaşlar Sakarya da tüp bebek tedavisi gören varmı aranızda yada önerebileceği doktor?
Bende bizzat gittim gorusmeye ama tup bebek bolumu insaat orayi goruncr bile anladim basari oranini daha yeni kurulum asamasinda baska da yok bende istanbula gidicem bulent tirasa orasida 7.5 istedi adapazarida ayni fiyat yani kiiii bulent tirasla kiyas edilemez adapazari. Nevar yolu uzak gitgel yapicaz

Selam arkadaşım Adatıpta bülent durana gittim gecen sene cok pişman oldum ilgi alaka sıfır ve zaten sonuç da negatif olmuştu. Siz en iyisi istanbulda merkez bulun ben sieze bahçeci fulyayı öneririm Dr um da Remzi abalı. Rabbim kucağını doldursun İnşAllah
Bülent beyi öneren bir kaç arkadaşım oldu ama İnstagram sayfasına baktım ama çok negatif hissettim ne yapıcam hiç bilmiyorum

Bülent beyi öneren bir kaç arkadaşım oldu ama İnstagram sayfasına baktım ama çok negatif hissettim ne yapıcam hiç bilmiyorum
Tüp bebekte önemli olan lavaratuvar kalitesi ve ekip işi bu yüzden ben size istanbul fulya bahçeciyi Remzi hocayı öneririm. Bülent Duran ve ekibinin ilgi alskası sıfır. Para tuzağı. Bshçecide ön görüşme üctetsizdir. İsterseniz ikisiyle de görüşün o zaman sizde daha iyi fikir olucak. Muallakta kalmayacak ikisi arasındaki farkı açık olarak göreceksiniz. Rabbim inşAllah tez zamanda kucağınızı doldursun.

Tüp bebekte önemli olan lavaratuvar kalitesi ve ekip işi bu yüzden ben size istanbul fulya bahçeciyi Remzi hocayı öneririm. Bülent Duran ve ekibinin ilgi alskası sıfır. Para tuzağı. Bshçecide ön görüşme üctetsizdir. İsterseniz ikisiyle de görüşün o zaman sizde daha iyi fikir olucak. Muallakta kalmayacak ikisi arasındaki farkı açık olarak göreceksiniz. Rabbim inşAllah tez zamanda kucağınızı doldursun.
Bu süreç güven ve huzur da önemli deniyor o yüzden bi istanbul turu yapmak farz oldu. Çok teşekkür ederim yönlendirmeleriniz için

Bu süreç güven ve huzur da önemli deniyor o yüzden bi istanbul turu yapmak farz oldu. Çok teşekkür ederim yönlendirmeleriniz için
Rica ederim canım bu süreçten gectiğimiz için bizi ancak niz anlarız. Hayal kurıklığı yaşayın istemedim. Hele onpiskolojinin pozulmasını demiyorum. Aracınız varsa İstanbul'a fulya bahceciye gitmek tam 1.30-2 saat.

lütfen tüp bebek denemeden önce sağlıklı beslenmeye dikkat edin. erkek de kadında yeme içmesine cok dikkat etmeli lütfen arastırın tüp bebege vereceginiz parayı saglıklı beslenmeye harcayın ilk asamada.bunu iki kez tüp bebek yapıp sonunda acıdan baska bir sey kazanmamıs biri olarak söylüyorum.çok şükür ALLAHIM şimdi normal yolla nasit etti inşallah saglıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip eder.ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.bilgi paylasdıkca cogalır lütfen birbirimizle bilgi palasımı yapalım.tüp bebegen su an en az 7 bin verılecegini hesap edelim ayda 600 tl yapar bu 600tl yi beslenmeye harcayıp erkek sperm kadın yumurta noktasında iyi duruma gelebilir normal yollarla olma sansı artar normal olmasa bile tüp bebegin tutma sansı artar çünkü zor sürecler vücudu hazırlamak gerek.körü körüne 2 kez yaptırdık biz sonra ankarada kaan aydos hocaya tedaviye gittik.burdan redavi içeriklerini paylaşmayacagım çünkü kullandıgımız ilaçların ismini yazarsam reklam yapıyor diye düşünebilirsiniz ve site yönetimide öyle düşünüyor olacakki daha önce hesabımı bu yüzden kapattı.isteyen arkadaslar özelime yazabilir.ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN.

Selam arkadaşlar Sakarya da tüp bebek tedavisi gören varmı aranızda yada önerebileceği doktor?

Aleyküm selam :) bende mart 2018de Sakarya eğitim araştırma da ilk tüp bebeği yaptırdım lakin negatif. Tam bir fiyasko. Kimse gitmesin o hastaneye. İkinci olarak bende İstanbul da bir merkez araştırıyorum. İnşallah hayırlı pozitifli sonuçlar alırız ;)

Aleyküm selam :) bende mart 2018de Sakarya eğitim araştırma da ilk tüp bebeği yaptırdım lakin negatif. Tam bir fiyasko. Kimse gitmesin o hastaneye. İkinci olarak bende İstanbul da bir merkez araştırıyorum. İnşallah hayırlı pozitifli sonuçlar alırız :KK66:
İnşallah rabbim tez zamanda kucağımızı doldurmayı nasip etsin. Araştırmada kime gittiniz peki bende şimdi zorda olsa randevu buldum araştırmadan gelişi güzel bir doktora gittim tahlil istedi sonuçları bekliyoruz. Herkes farklı bişey söylüyor. Ne yapmalıyım kime gitmeliyim özel mi devlet mi kafam allar bullak bu konuda bilgili kimsede yok çevremde kala kaldım öylece

İnşallah rabbim tez zamanda kucağımızı doldurmayı nasip etsin. Araştırmada kime gittiniz peki bende şimdi zorda olsa randevu buldum araştırmadan gelişi güzel bir doktora gittim tahlil istedi sonuçları bekliyoruz. Herkes farklı bişey söylüyor. Ne yapmalıyım kime gitmeliyim özel mi devlet mi kafam allar bullak bu konuda bilgili kimsede yok çevremde kala kaldım öylece

Serhan beye gittim. Tüp bebekte onun dışında uzman dr yok sanırım. İkinciye cesaret edemiyorim. Bol şanslar size de.

Öyle mi diyorsunuz? Siz hangi merkezde kaçıncı denemeniz? Çok çok haklısıniz. Raporlu yapan hastaneler var fiyat nedir araştırmak lazım.
Bsurkez asilama denedim eskisehirde olmadi simdi tup dusuniyorum memorial sisli yada memorial atasehir ikisinden birine bakiyorum baya arastirdim ama ucretli 10 milyari buluyor raporlu nereler yaoiyor bilgim yok hic

Bsurkez asilama denedim eskisehirde olmadi simdi tup dusuniyorum memorial sisli yada memorial atasehir ikisinden birine bakiyorum baya arastirdim ama ucretli 10 milyari buluyor raporlu nereler yaoiyor bilgim yok hic

Oyy fiyatlara bak ya :( bence ikinci aşılamayı deneyin derim. Zaten sonra tüp bebek denemeleri raporlu tüp Bebek hakkınız doğuyor. Allah yardımcınız olsun

Oyy fiyatlara bak ya :KK43: bence ikinci aşılamayı deneyin derim. Zaten sonra tüp bebek denemeleri raporlu tüp Bebek hakkınız doğuyor. Allah yardımcınız olsun
Devlette 3 kez asilama yapicaksin sonra tup yapiyorlar pskoljik olarak zor surec yap dur bende birkere tup yaptir kurtul taraftariyim tabi nasip oda

Devlette 3 kez asilama yapicaksin sonra tup yapiyorlar pskoljik olarak zor surec yap dur bende birkere tup yaptir kurtul taraftariyim tabi nasip oda
Hayır devlette tüp bebek hakkı kazanmak için 2 asılama gerekiyor. Bizim öyle oldu. 2 başarısız aşılama ve 1 tüp Bebek. İlk başlarda bende sizin gibi düşünüyordum ama tüp bebek aşamasını yaşayınca aşılama ne kadar basit bir yöntem mis diyorum.. inşallah tüp bebek aşamasına gerek kalmadan aşılama ile sonuc alırsınız

Hic sakarya da vakit kaybetmeyin. Tabi guzel sonuclar alanda oldu ama degerleri iyi olanlar. Ben umuttepede yaptiriyorum yarin bir donmus 6. Gun embriyosu transferim var. Olmazsa Bahceci Fulya ya gidecegim cok arastirdim labaratuvar cok onemli bayanlar. Gelisi guzel bir yere gitmeyin zaman kaybi olur. Psikolojik olarak da yipratir insani.

Back