- Konu Sahibi mehtapguzeli
-
Merhaba.ben Sakaryalıyım.1 ay sonra benimde düğünm var.Ben önce Muammer den randevu almıştım.Sakaryada çok bilinen bir kuaför diye.Bu arada ben kendim hiç gitmemiştim.Nasıldır fln hiç bir bilgim yok.Sadece ismi bilinmiş tanınmış ünlü bir yer diye.Ama sonradan hiç içime sinmedi.
Bunun sebepleri de öncelikle oraya gittiğimde çok fazla ilgilenilmemesi,ikinciisi genelde çok fazla kalabalık olması.Ve en önemlisi de ben porselen makyaj istediğimden pors.makyaj var mı diye sorduğumda bana Adp'nda pors.makyajın olmadığını söylediler.Halbuki böyle birşey yokmuş.
Diğerlerini bir yana bıraktım bu son söylediğim iyice sinirlendirdi beni ve oraa gitmekten vazgeçtim.Ve Kuaför Meryem 'i ayarladım Çark caddesinde.İçeriye girdiğimden itibaren ilgi,duruş ve konuşma herşey farklıydı ve Meryem hanım beni çok rahatlattı.Düğünüm 21 Mayısta.ama ben memnun ayrılacağımı düşünüyorum
Çok uzun anlattım ama umarım işinize yarar.İnşallah pişman olmayız seçimlerimizden.Şimdiden mutluluklarr
Benim Düğünüm 3 Kasımdaydı. İlk girdiğimde meryem kuaför bendede aynı intibayı yarattı fakat kuaförden cıkışım tam bir hüsrandı. Bu arada başka başlıktada belirttim yaşadıklarımı. Ve son olarak daha önce deozito vermiş olmama rağmen eşimden ödeme alırken depozitomu düşmeden ödeme alıp bizi kazıkladı. Umarım diğer kişiler aynı hataya düşüp meryem kuaföre gitmezler.
bu yorumu görünce çok şaşırdım yaklaşık 10 yıldır meryeme giderim..Sözüm,kınam,düğünüm anlıyacağınız bütün özel günlerimdede ordaydım..Başkasına kendimi emanet edemem oderece..
Hatta çoğu arkadaşımda benim tavsiyemle meryemin müşterisi oldu..
merhaba kızlar 18 mayısta düğünüm var adapazarında hakan çapa ile anlaştım nasıldırki acaba bilen varmı
hakan çapa????? adapazarlıyım ama ilk defa duydum ismini... bende iyi bir kuaför arıyorum ama cevap atan olmadı hiç....
çark caddesinde beyzade cafenin hemen karşısı bende faceten buldum fotolarda saç ve makyajını beğendim özellikle makyajı eskişehirde yaşıyorum adada düğünüm olacak hiç bilmiyorum bakalım nasıl olacak :)
inşallah hepimiz için :)inşallah beğenirsin herşey umduğun gibi gider :)
çark caddesinde beyzade cafenin hemen karşısı bende faceten buldum fotolarda saç ve makyajını beğendim özellikle makyajı eskişehirde yaşıyorum adada düğünüm olacak hiç bilmiyorum bakalım nasıl olacak :)
sevgi kuaföre gittiniz mi? jovial sevgi ile aynı mı dediğiniz yer?sevgi kuaförle ilgili ne düşünüyorsunuz hanımlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?