Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dimi aman can isteyince yapılıyor rosumahahah bana hamarat dienede baak,ellerine sağlık,afiet olsun,
senin oğlan işi bilio,arklarla antalya süper gider bu havada
tmm canım kolay geldin görüşelim tabiiihade ben gittim muffak beni bekler,
sona görüşelim yine :79:
Resim neyn koydunuzmu kızlar
ay yeni giriyorum canım ya çok geçmiş olsunhuuu huuuu neredesiniz hatunlar hani fotolar aşkolsun yaaa okadar çekildik bir tanecik bile konmamış merakla bekliyorum bu arada ankaraya döndüm panterim gel dedin çok istedim ama olmadı hani maşallah çok uslu ne güzel duruyor dediğiniz oğlum çatlak kolunu buluşmanın ertesi günü kırmayı başardı şimdi alçıda onunla uğraştım kısmet olmadı panterim sana gelmek birdahaki sefere inşallah
geçmiş olsunn Semricannnhuuu huuuu neredesiniz hatunlar hani fotolar aşkolsun yaaa okadar çekildik bir tanecik bile konmamış merakla bekliyorum bu arada ankaraya döndüm panterim gel dedin çok istedim ama olmadı hani maşallah çok uslu ne güzel duruyor dediğiniz oğlum çatlak kolunu buluşmanın ertesi günü kırmayı başardı şimdi alçıda onunla uğraştım kısmet olmadı panterim sana gelmek birdahaki sefere inşallah
ay yeni giriyorum canım ya çok geçmiş olsun
inşallah önmeli birşeyi yoktur
makinemin usb kablosunu bulamıyorum
buldugum anda eklerim canım
oglusunu benim için öp
bidahaki gelişinde muhakkak beklerim bebegim
tekrardan geçmiş olsun gülüm
geçmiş olsunn Semricannn
sağolasın cnm benim 1 haftayı atlattık 2 hafta sonra açılacak hayırlısıyla
belki alçıda daha durgun olmuştur senin ogluş semricansağol canom böyle büyüyecekler işte rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin hepimizinkine
yedinmi ballı limonusemircancım çok geçmiş olsun bende 1 haftadır fena halde gribim anca anca atlatmaya başladım pek uğramadım buralara umarım şimdi daha iyidir oğluşun tekrar geçmiş olsun...