Sakarya///54

ahahah bana hamarat dienede baak,ellerine sağlık,afiet olsun,:KK56:
senin oğlan işi bilio,arklarla antalya süper gider bu havada :KK23:
dimi aman can isteyince yapılıyor rosum
bak dedin canım tatlı istedi kalksam mı die düşünüyorum
eee benim oglan artık ergen gidiyor işte:KK14:

iyi geceler hatun kişiler şavval su çiçeği çıkardı canım çok sıkkın:KK43:((

güünaydın hanımlar,nassınız:KK66:
aay deli oldum buraya ulaşana kaa,mausumuz yok bikaç gündür pc ye oturmak işkence:KK43:
beyaz kısçemize geçmş olsun,dert etme be yaf,bikaç güne iileşir,allah beterinden korusun kuzunu,
pantişiim msjına dönemedim,çaarı bilem atamıorum düşün yani:)
buluşma için kendi adıma söliim,c.tesi hariç olur,
şehir dışından kuzenlerim gelicek ve sadece bu hafta sonu kalıp dönecekleri için c.tesi onlarla toplaşıcaz,
eltimlede görüşüp buraya uğramasını söliim,oda kendine uyanı sölesin,
orta yolda buluşalım ,hade çok öpüorum sizi k.i.b

iyi geceler hanımlar nasılsınız benim keyifsizliğim devam ediyo şevval aynen rahatsız, bide bugün niliyle konuştum annesi vefat etmiş bide bu haberi alınca hepten keyfim kaçtı allah rahmet eylesin teyzemize hepinize msj çektim ama bide burdan yazayım dedim...
bugün keyfimi tek yerine getiren şey bizimkiler 5 günlük bi tatile gittiler bende bu sayede 5 gün izinliyim aklım şevvalde kalıyodu birazcık kızımla ilgileneyim ...

ii geceler sakaryam :KK3:
pek bi tembelleştik bu ara,kismeler gelmio:KK58:
korkarım bu tembellikle buluşmayada gelemiceksiniz:26:

huuu huuuu neredesiniz hatunlar hani fotolar aşkolsun yaaa okadar çekildik bir tanecik bile konmamış merakla bekliyorum bu arada ankaraya döndüm panterim gel dedin çok istedim ama olmadı hani maşallah çok uslu ne güzel duruyor dediğiniz oğlum çatlak kolunu buluşmanın ertesi günü kırmayı başardı şimdi alçıda onunla uğraştım kısmet olmadı panterim sana gelmek birdahaki sefere inşallah

huuu huuuu neredesiniz hatunlar hani fotolar aşkolsun yaaa okadar çekildik bir tanecik bile konmamış merakla bekliyorum bu arada ankaraya döndüm panterim gel dedin çok istedim ama olmadı hani maşallah çok uslu ne güzel duruyor dediğiniz oğlum çatlak kolunu buluşmanın ertesi günü kırmayı başardı şimdi alçıda onunla uğraştım kısmet olmadı panterim sana gelmek birdahaki sefere inşallah
ay yeni giriyorum canım ya çok geçmiş olsun
inşallah önmeli birşeyi yoktur
makinemin usb kablosunu bulamıyorum
buldugum anda eklerim canım
oglusunu benim için öp
bidahaki gelişinde muhakkak beklerim bebegim
tekrardan geçmiş olsun gülüm :KK69:

geçmiş olsunn Semricannn

ay yeni giriyorum canım ya çok geçmiş olsun
inşallah önmeli birşeyi yoktur
makinemin usb kablosunu bulamıyorum
buldugum anda eklerim canım
oglusunu benim için öp
bidahaki gelişinde muhakkak beklerim bebegim
tekrardan geçmiş olsun gülüm :KK69:

sağolasın cnm benim 1 haftayı atlattık 2 hafta sonra açılacak hayırlısıyla

semircancım çok geçmiş olsun bende 1 haftadır fena halde gribim anca anca atlatmaya başladım pek uğramadım buralara umarım şimdi daha iyidir oğluşun tekrar geçmiş olsun...

X