Sakarya///54

nerdesin sen abla yaa

canım ya buralardayımda eskisi gibi yazasım gelmiyor..boynum için ilaçlar kullanıyorum oda beni sersem yapıyor..ama girip yazılanları okuyorum..sizlerden haber alıyorum...benim diğer fıtıklar harekete geçti..şimdi ilaç tedavisi yapıyor dr..1 ay sonra duruma göre yine ameliyat olma durumum var.

pisimin nesi var...

iyi akşamlar hatun kişiler azcukun hareketlenmiş topiğimiz ne mutlu ne mutlu unutuldumuzu düşünmeye başlamıştım artık...
pantişim bakıyorum topiğe bile gelmişsin ohh ohh maşallah gayet iyisin ozaman inş. bi aksilik olmazsa hafta sonu gelicem canım arzu ettiğin bişey varmı..
haydeç ablacım hoşgeldin sefalar getirdin neden bu kadar kendini özletiyon bakem...
roşumcum sen nasılsın güzelim kısmetsizim rahatsızmış hayırdır nesi var canım çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet tatlım...
beni merak edenler varsa çok şükür iyim keyfim gayet gıcır allahım bozmasın:)))

canım benim iyi olmana sevindim..ben nedenlerimi yukarda belirttim..ya bazen insan sıkılıyor hiç birşey canı istemiyorya öyle bir zamanımdayım tatlım..yoksa onun dışında bişey yok topram...

ay canım benim cok geçmiş olsun haydeçim bebegim
inşallah ameliyat demez dr haydeçim uzuldum şimdi ama:S
iim beyazım allaha şükürler olsun bugun burnumdan nefes almaya basladım veremıyorum ama oda olacak inşallah
istedigim bişe yok canım sen gel yeter
canım benim iyi olmana sevindim..ben nedenlerimi yukarda belirttim..ya bazen insan sıkılıyor hiç birşey canı istemiyorya öyle bir zamanımdayım tatlım..yoksa onun dışında bişey yok topram...
çok haklısın haydecım bazen okusan bile canın yazmak ıstemıyor operim seni ben

inşallah demez panterim..bakalım şu ilaç tedavi nasıl sonuç verecek..sen nasıl oldun canım...

inşallah demez panterim..bakalım şu ilaç tedavi nasıl sonuç verecek..sen nasıl oldun canım...
inşallah haydecim ay kıyamam ben sana ya
inşallah güzel haberler verirsin bebegim ya
ben iimm kesik kesik nefes almaya başladım
ama agzım ayran budalası gibi hep açık
yarın kontrolum var bakalım kibar dr ne diycek

aman dikkat et te bu seferde bademciklerini üşütme....birkaç güne inşallah dahada ii olursun canım benim...

aman dikkat et te bu seferde bademciklerini üşütme....birkaç güne inşallah dahada ii olursun canım benim...
ediyorumbebegim dışarı çıkarken de maske kullanıyorum bitarafı iileştirirken öteki tarafı hasta etmiyelim dimi
inşallah canımcım
seninde ii haberlerini bekliyorum:13:

ediyorumbebegim dışarı çıkarken de maske kullanıyorum bitarafı iileştirirken öteki tarafı hasta etmiyelim dimi
inşallah canımcım
seninde ii haberlerini bekliyorum:13:

inşallah güzelim..inşallah .ameliyattan çok tırsıyorum ya..neyse bakalım yaşayıp göreceğiz...

inşallah güzelim..inşallah .ameliyattan çok tırsıyorum ya..neyse bakalım yaşayıp göreceğiz...
ay haydeçim bu defa bende tırstım
ve narkozlu iken hep pabloşumlaydım maynagım ben ya
ve canım yandı gerçekten
rabbim inşallah ameliyata gerek bıraktırmaz ya
canım öncelikle hoşgeldin..bilmediğim için mesaj yazmadım yanlış anlama...bilmiyorum diğer arkadaşların bilgigi varsa yazarlar canım...
bende bilmiyorum ama bilen çıkar mutlaka

ii geceler sakaryam
sankim burnum zonklamaya başladı zorlamıyım dmi

saolasın bebegım
canın saolsun gülüm ne demek
ben çok iim cok cabuk toparladım su an için hiç bi sorun yok cnm
pisimin nesi vaaa de hemencikin
çok şükür atlattın,daa da ii olcak inş.
eltim gelirse cvp versin dedimdi ama gelemedi,
uzun süren bi grip atlatmıştı,onun etkisiyle kulağı iltihap olmuş,
göğsünde ağrı vardı,ultrason sonucu kötü bişe yokmuş,üşütmş heralde,
bide kadınsal sıkıntılar,hepsi birden baya bi sıkıntıya soktu onu,
şimdi nasıl bilmiom,görüşemioruz eskisi gibi bea
üzüldüm ablacım ya,allah yardımcın olsun ,acil şifa versin,inş.ameliyata gerek kalmaz
haklısın bende öle oluorum ,keyfim yoksa hiç yazamıorum,eltimin sıkıntıları dediğim gibi
iim çok şükür rabbime, aynen benimde keyfim gıcır:87:
allahım daim etsin:89:
ah onla ben bi görüşebilsem iletirim
slm kızlar sakaryada mı oturuyosunuz

bana önereceğiniz kadın jinekolog var mı:78:

evet sakaryada oturuyoruz cnm,
özele gitmei düşünüosan,ada tıpta neşe aşıcı var dikkatli ve ilgili bir jinekolog,
bide korucukun dr ları çok iidir,aklında bulunsun,geçmş olsun:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…