Dün babama takıldı stent.Mustafa beyin günü değilmiş.Babamın durumuda acil olunca stent takılacak damara diğer doktorla birlikte bakmış mustafa bey.Babam evde şuan çok şükür.
atlattık çok şükür saolasınselam bağyanlar..
ne güsel ev buluşması demiş bizim komşu kızı..canocum aslında gelmeyi çok isterdim ama bu 2 haftasonu üstüste doluyum derim ben kendi adıma..
eltim haftaiçi demiş ama oda sana uymamış.aslında sana gelmek isterdim isterdik ama..kısmet..
boşver bu arada atlatmışsınız geçmiş olsun tekrardan
mandalinacım sanada iyi haftalar bebişimmm
yaf ne kısmetsiz hatunum ben yaa boşverim beklerim şekercim
roşum pisimm yaf ben sizinde olmanısıı çok istiyodum ama yaa:85: , benim nickimi kısmetsiz canomu yapsakmı ki
gümüşü gördüm dışarda onunda gündüz vardiyasıymış anca bi saatliğine ugrayabilermişş
pantişim beyazım sengüll haydec ablam yeşilgözlümm diğerleriiiiiiii siz ne diyonuss ertelimmi yine ama yaaaa
şeker gibi hatunum her keze iyi gelirimeeee ücreti konuşmamıştık dimi
şaka bi yana canım benim içinde iyi oldu dostlar ne içindir dimi ama
yok güzelim iptal olmadı ben ve benim gibi gidebilecek olanlar gideceğiz imkanı olanlarda buyursun gelsinler artık..Anladığım kadarı ile buluşma iptal olmuş
Hayırlısı herşey nasip kısmet meselesi sonuçta cano
Ama kanımca hafta sonu genelde kimseye uymuyor e çoluk çocuk koca evde, gelen giden derken normaldir
E sende haklısın hafta içide sen çalışıyorsun ve diğer çalışan arkadaşlar gibi napalım artık canoooo
Kız beyaz toprak valla ücret ne ise vereyim bide bana terapi yapsan hani hiç fena olmayacak
Anam bu arada yeni işinde hayırlı ola sana yetişilmiyor hiç iş konusunda şimdi nerde çalışıyorsun ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?