Sakarya///54

önümüzdeki hafta pazara yap program sende çocuklarla yaff roşumm
biliyosunuz hafta içi tükkandayım ben

Günaydınlar olsun herkeslere...
Ctesi günü toplanılırsa gelmeye çalışırım bende.

selam bağyanlar..
ne güsel ev buluşması demiş bizim komşu kızı..canocum aslında gelmeyi çok isterdim ama bu 2 haftasonu üstüste doluyum derim ben kendi adıma..
eltim haftaiçi demiş ama oda sana uymamış.aslında sana gelmek isterdim isterdik ama..kısmet..
boşver bu arada atlatmışsınız geçmiş olsun tekrardan
mandalinacım sanada iyi haftalar bebişimmm

atlattık çok şükür saolasın

yaf ne kısmetsiz hatunum ben yaa boşverim beklerim şekercim
roşum pisimm yaf ben sizinde olmanısıı çok istiyodum ama yaa:85: , benim nickimi kısmetsiz canomu yapsakmı ki
gümüşü gördüm dışarda onunda gündüz vardiyasıymış anca bi saatliğine ugrayabilermişş
pantişim beyazım sengüll haydec ablam yeşilgözlümm diğerleriiiiiiii siz ne diyonuss ertelimmi yine ama yaaaa

kıs canomm kkya bidane kısmtesiz yiter ..
dediğim gibi bizde çok isterdik emme durum böle bölee..
eğer toplanırsanız bizim yerimizede eğlenin deer kısmetsiz kedüüüü

Daha önce de söylemiştim hafta sonları benim gelmem çok zor
Ama hafta içi birgün olursa gelirim...
Durum bende böyle canoo

Buluşma 3. ve son kez olarak iptal edilmiştir
ondan sonra niye bana haber etmeden buluştunuz diyee kızmasın kimse boşver , nilyy ile de anlaşırız pantiş ve beyazla zaten biliyosunuz görüşüyoruzz , ararım ,, burda habere gerek yok bi dahaa,neysem kalın sağlıcakla...

Son düzenleme:
canomcum komşu kısı kızddın mı sen bizee.hayatım bi danem sen tarih söyledin bizde mazeretimizi bildirdik..yeni ev mevzuundan gelen giden çok bu ara.artı bildiğin gibi bizim buluşmalarda tarih kolay kolay tutmaz illaki birine uyan birine uymaz.örneğin panterede ilk sefer istememize rağmen uymadı gelemedik.ama sonrakinde nekadar kalabalık olduydu..bana gelineceği zaman da ben şugün bugün diye uğraştım.hemen küsmene gerek yok.
haber vermek meselesine gelince onunla bu konunun hiç alakası yok tatlım karıştırma bence..benim orda alındığım usluptu ya neyse cancağazım
buluşma konusunda bilerek kasti bişey değil yaptığımız ama olay dediğim gibi

Öyle diyosun da canım bu 4. teklif,birini ben iptal ettim cenazeden ötürü , o yüzden 3 dedim.
ben buluşma topicine değil buraya yazdım ki önce bi anlaşalım öyle açayım konuyu diye,ama direk siz buluşun biz yokuz deyip,olayı kapatınca , haliyle üzüldüm ama can sağlığı olsun, bu yüzden de küslük yapmam ,yok sen gelmedin ben gelmem ,gitmem muhabbetlleri de bana göre değil
neyse iştee hepinize iyi akşamlar bu arada hicri yeni yılımız hayırlı olsun Rabbim yeni yılda güzellikleri nasip etsin inşallah
hee bide akşam Beyaz ugradı ,lafladık biraz,kısa ama iyiydi
Beyaz terapi gibi geldii bu:)

şeker gibi hatunum her keze iyi gelirimeeee ücreti konuşmamıştık dimi
şaka bi yana canım benim içinde iyi oldu dostlar ne içindir dimi ama

Anladığım kadarı ile buluşma iptal olmuş
Hayırlısı herşey nasip kısmet meselesi sonuçta cano
Ama kanımca hafta sonu genelde kimseye uymuyor e çoluk çocuk koca evde, gelen giden derken normaldir
E sende haklısın hafta içide sen çalışıyorsun ve diğer çalışan arkadaşlar gibi napalım artık canoooo

şeker gibi hatunum her keze iyi gelirimeeee ücreti konuşmamıştık dimi
şaka bi yana canım benim içinde iyi oldu dostlar ne içindir dimi ama

Kız beyaz toprak valla ücret ne ise vereyim bide bana terapi yapsan hani hiç fena olmayacak
Anam bu arada yeni işinde hayırlı ola sana yetişilmiyor hiç iş konusunda şimdi nerde çalışıyorsun ki ?

yok güzelim iptal olmadı ben ve benim gibi gidebilecek olanlar gideceğiz imkanı olanlarda buyursun gelsinler artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…