Sakarya///54

günaydınn hanımlarr
bugün çok işim var çokkkkkk
roşumcun dediğimi gönderemedim.çok yorulmuşum dün elim kolum kalkmadı.ama yarın gönderticem inşallah

rabbime binlerce hamd olsun eltim,işlerimiz yolnda giderse dahada ii olacam inş.
yane seni görüpte ii olmamak mimkin mii:81:
geliciiz bekle bizi
hoşgeldin pisim
cok güzeldi roşumu eski halınde görmek beni cok mutlu etti canımcım
baryamdan sona gelcez inşallah pisim:92:
saolasun pantişim kıs maş deyin yeni doğmuş bebğe,hani dün 40 uçurdum yaa:90:
günaydın hanımlar
mandalina gnydn deyip kaçma yafisokul azcıkın:89:
günaydınn hanımlarr
bugün çok işim var çokkkkkk
roşumcun dediğimi gönderemedim.çok yorulmuşum dün elim kolum kalkmadı.ama yarın gönderticem inşallah
kolay gelsin sanaa :93:inş.bugün olmassa yarın olur cnmcım,
saa güveniim

hayırlı cumalar pantişim:80:

heee o zman şöle yapıyon içine pamık o yoosa çorap tıkıyon:92:
benimki tam geldi gecelerı ıscak ıscak ii oldu:89:
taam bide öle deiyem bakem:89:
ooh oh ne ii güle güle ısın,deseydin benim yok üşüyom die daa önceden verirdim kıs

taam bide öle deiyem bakem:89:
ooh oh ne ii güle güle ısın,deseydin benim yok üşüyom die daa önceden verirdim kıs

türk'ün aklı modu roşum kusura kalma gec olsun güç olmasın tekrar teşekkürler
kız hava cok güzel bee

türk'ün aklı modu roşum kusura kalma gec olsun güç olmasın tekrar teşekkürler
kız hava cok güzel bee

zararın neresinden dönsen kar pantişim:76:
efet hava çok güzel ,bütün kirler gözüküü,temizlik die bağırnıyo,çok işim vaa çok:78:

zararın neresinden dönsen kar pantişim:76:
efet hava çok güzel ,bütün kirler gözüküü,temizlik die bağırnıyo,çok işim vaa çok:78:

aynen bizim evde öyle dün üstten sildim süpürdüm bugün pablonun yerini temizledim kulubenin yanında agaclar var her yer yaprak orası bittti evide haftaya kısmetse bide bayram alışwerişi var tabeee

aynen bizim evde öyle dün üstten sildim süpürdüm bugün pablonun yerini temizledim kulubenin yanında agaclar var her yer yaprak orası bittti evide haftaya kısmetse bide bayram alışwerişi var tabeee

aay bende ne zamandır hep üstten yapıom ama olmuyo artıkın dayanmaycam,
tutmayın die baarmak istiim,
bende bahçeleri temizledim sabah,dediin gibi yapraktan geçilmio,
aman bea,iş heç bitmio

temam canım görüşürük bizde balık waa aasama ondan yaydım kendimi

pişştt napıyosunuz bakkeem
ben mola verdim azcukk.mamalarımı yaptım.
eksik bişeelr vardı bizim buradki markete gittim ama dilim bi karış olduu.anam bizim buraları safiii bayırrr
şinci yimek ayarliciiimm sona artıkın oturmak istiyorumm

iyi geceler hanımlar cümleten selamün aleyküm:))))
valla roşumcum sabahın 6:30 da kalkıp koca günde koşturunca ister istemez akşam gözün yataktan başka bişey görmüyo şimdide öyle mesela ama hepten ot gibi yaşamaya başlamamak için uyumamaya çalışıyorum en azından dizilerimin birini izleyim azcık sizlere bakayım nette biraz dolanayım istiyorum ama yastığa kafanı koyar koymaz uyumak çok güzrl bişey yaa özlemişitim bunu iyi oldu.....
panterim senlede görüşemedik bayadır sen neler yapıyon canoyla görüşmüşsünüz ohh ne güzel benide unutmayın hanımlar:))

ben gelene kadar mamalar yenip çaylar bile içilmiştir ama nsem

ve aleyküm selam
kız bu kadan mı yoruluyorsun duyanda taş taşıyon zanneder allahım yarabbim
ossun görüşürük beyazım sen dinlende sorun degel yani
ben iim biraz agrılarım var malum sebepten
canoya rastlaştık pazarda lafladık ii oldu haftaya cumartesi olursa görüşebiliriz dedi
ama sen müsait oldugunda görüşebiliriz neydi oooo hani nispette ondan yicektik unutma:89:

bayramdan sonra güzelim aklımda o merak etme:))))
yaa yorulmuyorumda çok erken kalkıyorum uykuya doyamıyorum uykum geliyo iştede kahve içmekten midem delinecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…