Sakarya///54

beyazcim Umarimseninde dileklerin kismende olsa yerine gelmistir.Fazla takip edemedim son zamanlar yazilanlari gelismelerden fazla haberim yok ama anladigim kadariyla bir yerde calisiyorsun.Insallah hayirli olur senin icin .Bu sayfada merak ettigim insanlardan birisisin.Umarim bir gün tanismak mümkün olur.

alıntılar şaşırmış biz gibin:)
beyaz bu saatte uyuyabilcen mi kıs,
boşver geçmş olsun,dikkat et kendine:)

allah razı olsun canım hayatımda pek bi kaleye alınacak değişiklik yok ama allahtan ümit kesilmez inş. bi gün herşey benim içinde güzel olacak sizlerin dualarıyla....senle tanışmayı bende çok isterim rabbim nasip eder bi gün bakarsın:)

az yanan yerler kabuğu atmaya başladı.Biraz fazla yanan bi yer var bekliyorum o geçsin.İnşallah dr'luk bişey kalmıyacak

günaydın sakaryaaaaaa
boşver geçmiş olsun.yanık çok acır.anestol ve siliverdin 2sini karışrırıp sür .hem acısını alır hemde iz miz bırakmaz.
aylacım hoşgelmişim.çok geçmiş olsun.rabbim acil şifalar versin.inşallah en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun.
pantercim kıs gittinmi pazara ..ne ciciler aldın bakemm
beyaz sen napıyosun?nasıl gidiyo iş hayatı
eltim eltimm biraz sabır bak bugünlerde geçcek.sen neleri atlattın yahu..hade bugünde ben terapi yapiiim sanaaa

ilk yandığında ikisini karıştırıp sürdüm.Çok iyi geldi.Şimdidede silverdin sürüyorum sadece.
Saolasın

şu yaprak dökümü bitsin ben dökülmeden hemen yatacam güzelim hemde öyle bi uyurum kiii:)))
oof izlemiom artık en onu dökle dökle yaprak kalmadı bee
helaal uyuyabiliosan süpermiş,ben evdekiler çekilmeden hayatta uyuyamam

az yanan yerler kabuğu atmaya başladı.Biraz fazla yanan bi yer var bekliyorum o geçsin.İnşallah dr'luk bişey kalmıyacak
yara ve yanık kreminin yanısıra antibiotikli kremlerden kullan,
geçmeyen küçücük yara büyük dert olur sona,aman deyim

oluur ,şimdi dr a gitçem ,sonada senin terapine girerim,:13:
bugün çok ii kalktım ama gün içinde noluyosa birden çöküorum,
tabi ki geçcek bugünlerde ezip geçcek,izleri kalcak,ne edelim rabbim beterinden korusun,
pantişten ses yok acep pazarda mı kaldı kıs
dün arkadaşlar dedi,bu hafta bursalı pazarcılar gelmiş,malları çok güzel oluyomuş,
merak ettim bende ,pantiş gelince bildir bakem nasıldı pazar

şişiyo ve ağrıyo diyosun bi msjında, bence antibiyotik ii gelecektir,geçmş olsun tekrardan

şu güle güle depresyon videosu var ya ,bayılıyorum ona,izleyin kıs yakalanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…