Sakarya///54

Günaydın kızlar ..

Dan Brown ; Dijital kale,Melekler ve Şeytanlar,Davincinin şifresi,İhanet noktası
Ayşe Kulin ; Adı aylin,Füreyya,Umut,Sevdalinka,Gece Sesleri
Zülfü Livaneli ;Mutluluk,Son Ada
Kürşat Başar ;Başucumdaki Müzik
Mehmet Yılmaz;Kırmızıyı seçtim Aşk mavinin altındaydı
İclal Aydın; Hayat güzeldir

Aklıma gelenler bunlar Şengül.Uzun zamandır okumadım bende kitap.Bende başlıyayım artık

Son düzenleme:

kitabı aşk
kayıp gül
aşk elif şafak
katreimatem
ya bir yol bul yada bir yol aç
küçük şeyler

aklıma gelen bunlar şimdilik

zülfü livanelinin kitapları nasıl hiç okumadım öneriyormusun okumaya değermi

günaydınnnnn bayanlar
şenülcüm boşverin önerdiği dan brown kitaplarını tavsiye ederim.son olarak kayıp sembolu okudum süperrr.ayrıca manadalinanın dediği elif şafak aşk acayip sürükler.elif şafağın diğer kitaplarıda güsel siyah süt mesela.yada murathan munganın yedi kapılı kırk oda.son olarakda şu çılgın türkler-turgut özakmanın hepsi okumaya değer

kayıtdışı tarihimizi unuttum oda süper bir kitaptır
tuna kiremitçinin kitapalrınıda beğenmiştim ben
ikbal gürpınarla iclal aydına bayılmıştır

Tuna kiremitçinin git kendini çok sevdirmeden'i beğenmiştim.
Birde hayattan soğuduğum sıkıntılı olduğum bir dönem The Secret'ı okudum.

Son düzenleme:

Şu çılgın türkler'in kitabını aldım ama bir türlü okumak kısmet olmadı.Babam çok etkilenmişti o kitaptan.

Şu çılgın türkler'in kitabını aldım ama bir türlü okumak kısmet olmadı.Babam çok etkilenmişti o kitaptan.
bende çok etkilendim.tarihi özellikle o dönemi okadar güzel anlatıyor ki.özellikle gençlerin okuması gerek.sıkmadan sıkılmadan okunabilecek bi kitap bana göre..

slm dostlar..cumanız mubarek olsun...kısmetsizim hoşgeldin canım inan çok özlettin...Şenizpanter daha gelmedi sanırım.

Son düzenleme:
slm dostlar..cumanız mubarek olsun...kısmetsizim hoşgeldin canım inan çok özlettin...Şenizpanter daha gelmedi sanırım.
haydeç ablacım inan bende çok özledim.Şenizbizim teller hala bağlanamdı ama vınnn sağolsun.yoksa daha dönemezdim buralara...
hulki cevizoğlunun bir kitabı vardı şu çılgın türkler ayarında bir kitaptı güzel bir kitaptır
ismini de bakem bende okuyamm

tunaydın
yok haydeçim bursadayım hala
kafa dinliyom ohhhhhhh:)
panterim hatunum sefan olsun gülümmm.opuyorumnanaktan
selam kızlar hafta sonunuz harikaaa geçsinnnnnn
aynen katılıyorummkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…