neysee ben bi beyazla denerim bide siyahla en güzel hangisiyle olursa
Allah mutluluğunu daim etsin boşver ben sıkılıyorum patlıyorum bugn gün bitmek bilmiyor
tunaydın sakaryam
sengul gezıossss napalım bızde vakıt cokkkk
beyazım hawa guzel basladım bursanın altını ustune getırmeye zaten
nılyym operım
Cerencim mevlütüm güzeldi.Sorunsuz bitti gitti.Ama evimde birinin gözü kaldı kanımca laminantıma topuğunu geçirmiş delmiş.Evde ince topuklu ayakkabı giyilirmi ne mantık ya..
slm iyi akşamlar gençler allah muhabbetinizi artırsın gözüm yaşlandı valla çok duygulandım :))))
açılın azcuk biz ihtiyarlda yer varmıbi günde sayfaların bu kadar akıp gittiide gördüm yaa bende gam yemem artık:Saruboceq:
boşvercim yarın için yardıma ihtiyacın olursa bi alo demen yeterli gülüm her konuda kaydirigubbakcemile5
zelişim bi gün koca mantı kazanınla mantıları kaynatırsan bizlerde tadına bakmaya geliriz elbet haberin olsunyerimseniben
mavişcim görüldüğü üzere topiğimizin en küçüğü unvanı artık sende ablaların her zaman yanında hiç üzülme artık ardında koca bi sakarya topiği var:lepi:
bilmişim mandalinam ayy kışta geldi soyup soyup seni yiyesim geldi kız -tatlicadiarzu-aklinialirimsmile
ve bizim yıllanmış hatunlar roşum kısmetsiz haydeç myhope yine sesiniz solunuz çıkmıyo arada bi ses verin merakta bırakmayın bizia.s
panter bursanın tozunu attırmaya gittin ama öyle bi yağmur yağmışki bursada valla toz moz bırakmamış inş. biraz dinerde sende rahat gezip eğlenirsin..
bu arasda çalışa hauncuklar bize nispet yalnız buluşmalkar düzenlenme üzerine planlar kurulmuş bence düşünmeyin bile baskın yapar baskın basanındır deriz haberiniz olsunalsanaalsanasmile
hoş yakında bende sizin tayfaya katılacam büyük ihtimlle ozaman hem size hem ev hanımlarına ayak uydururm bende bi şekilde nasıl olcaksa artık kambersiz düğün olmaz sakarya buluşması da beyazsız olmazzemuszemus
neysem nilly deeyim hepicinize selamları var birazdan yunusun önüne cadıra gidecez efkar dağıtmaya müsait olan buyursun gelsinkaydirigubbakcemile
iyi akşamlar hatun kişiler bakıyorum muhabbetiniz iyi yine çok şükür :))
boşverim inş çok göze çarpan bi yerde değildir kilimdir paspastır örtersin sıkma canını dediğin gibi nazarlık olsun....
çok çok geçmiş olsun nillycim yaa birazda stres tetikliyo bu tür hastalıkları sen çadıra bol bol git hayatım bayıldım o akşam iyi eğlendik hee şu panter gacısı gelsinde geliriz yine bi akşam:)))
canom bugün sizin ticarethaneye yine uğradım geçti tabi sen yoktun biraz yüküm vardı hafiflettim:))
ve günün bombası bende artık pazartesi sendromu çekmeye ve cumartesileri iple çekmeye başladım ne kadar sürer bu psikoloji bende bilmiyorum:))
bende artık iş aramaktan girip çıkmaktan bıktım ve evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum:)))
Allah kabul etsin annelerinizin ruhlarına değsin mekanlarını cennet yapsın boşwer...
bugünde kimse yok buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?