sen ne kdr hızlısın ölee :)) benim uzun bi ilşkim vardı bitti sonra küstüm aşka şuan yeni biri hayal gibi
cerenim geldimm ablam benimmmm okuldan giriyorumya çocuklardan fırsat bulunca yazıyorum arada
burdan toplu mesaj yazım anam hepinizdede çene bol yazdıklarınıza yetişemiyorumm hihoyyytmandalinacımm evlilik iyi gidiyo eşimle proplemimiz yok şükür birbirimizin yüzünü akşam görebiliyoruz ancak ben okula gidiyorum o işten geliyo ben geliyorum o gidiyor derken vakit geçiyo birde herşey üst üstte geldi yeni bir ortam yeni iş evlilik okul koca derken ben zorlandım açıkcası tabi birde buna aile özlemide katılınca baya ağır geldi velasılkelam böyle güzel işte allah bozmasın.
sakaryanın gelinleri kazanmı kaldırmış benmi kaldırmışımm hadi kaldıralım ben en son gelinimya bana çömlük yapıyo bunlar benim birşeyden haberim yok bende varımmmmm kaydirigubbakcemile3kazan nerdee bende kocaman mantı kazanı varr arkadaşlarrr lazımmı kötükedihüso
ayrıca resimlere yorumlar gelmiş teşekkür ediyorumm inşallh hepimiz çok mutlu oluruzzz herşey yolunda olur arkadaşlar
boşverim senide unutmadım teşekür ediyorum iyi dileklerin için en kısa zamanda görüşmek umuduyla
bu adara o alltan dersimden geçtimm artık son sene aday öğretmenlikten kurtulucam bu yıl inşallh hepinizi öpüyorumm :1hug:
15 yaşımdan beri tanıdığım için çabuk atlatamadım
yeni gelinler toplanmış kazan kaldırıyomuşsunuzzzzzz
bu çok güzel fikir boşver hazır zelişte hakiki kazanda varken bende kepçeleri getireyim çınlatalım ortalığı
Toplaşın kızlarr ozaman :))
ama çalışanlar sadece ev hanımlarına karşı çınlasın ortalık :)
nereye toplaşıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?