Sakarya///54

sayılı saatlerim kaldı yarın kına gecesi bir güne düğün dua edin bir aksilik olmasın arkadaşlar bençok kötü oldum dokunsalar ağlayacağım :gitme::sinifsinif: gittikçe zayıflıyorum elim yüzüm çok kötü oldu mafoldumben

canım benim düğünün yarın akşammı yoksa kınamı yarın akşam
umarım herşey gönlünce olur tatlım stresten uzak durmaya çalış ve relax ol rahat ol boşver vir daha düğünün olmayacak bu yüzden tadını çıkar keyfine bak güzelim bu günler geri gelmeyecek bir daha...Kendini bu kadar üzüp çirkinleştirme güzel bir gelin ol lütfen...
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz senden...

hayırlısı olsun canım neden bu kadar heyecan yaptınki ben çok rahattım sanki sıradan bir günmüş gibi

Kimse için bu güzel günlerini bozma.Kim ne derse de üzülme.Bu günler sana ait unutma.Bir daha yaşıyamıyacaksın.Doya doya gül doya doya eğlen..

hayırlısı olsun canım neden bu kadar heyecan yaptınki ben çok rahattım sanki sıradan bir günmüş gibi

Bende çok sakind,m.Normalde çok heyecanlı yapım vardır.Ama düğün sonunda anladımki farkında değilmişim.Bazı şeyleri hatırlamıyorum bile.

tşk ederim güzelim yaptığın açıklamalar için bizim okulda kura sistemi uyguluyorlar yani hangi öğretmene hangi öğrenci düşeceğine kura ile karar veriyorlar her nekadar söyleyip desemde ki biz kuralar çekildikten sonra gittik okula direk geçen seneki öğretmene verin diye malesef sonradan gelenlerle bizim gibi kura çekeceklermiş yapacak bişey yok bekliyoruz bakalımda pazarteside ses çıkamzsa tekrar gidip konuşacam yada başka okula verebilirirm

hadi bakalım hayırlısı güzelim herşey gönlünce olsun inş. çok güzel ve çok mutlu bi gelin olursun inş. sıkma kendini rahat bırak ve her anın tadını çıkar..

okullar açıklandı arkadaşlar ben karasu fatih sultan mehmet ilk öğretim okulundayım
bu arada halam rahatsızlandıı düğünde aksilikler beni buluyor hep inşallh halama birşey olmazz hayırlısı olsun herşeyinn yarın kına olacak cumartesi düğün:kedi:

seninki belli olduğuna göre bizim öğretmende belli olmuştur inş. pazartesi başlarız okula..

bugün bende sgk ya gittim kızlar benim sevgili babacım sonunda bi sigortalı işe girmiş en sonunda bi faydasını göreceğim derken malesefki yeni kanun çıkmış ve boşananlar babalarının sigortalarından faydalanamıyorlarmış geri dönüşüm olmuyormuş artık ve bu kanun benim boşandığım sene çıkmış malesef yine bahdsız bedevi durumu anlıcanız offf offf

Eşinden anlaşmalı boşanıp babasının maaşını yada sigortasını kullananlar için yaptılar bunu.Her zamanki gibi çıkarcı insanların yüzünden ihtiyacı olanlar mağdur oluyorlar

Halana acil şifalar diliyorum.Sende sakin ol ve bu iki günün keyfini çıkar

Canım hadi gözün aydın okulun belli olmuş artık hayırlısı ile gelip öğrencilerinin başına geçmeni bekliyoruz Şu telaşeni hayırlısı ile bir atlat...

Halanada çok çok geçmiş olsun tatlım umarım ciddi bir durum değildir. Allah acil şifa versin...

Hadi bakalım bu gün ve yarında geçtimi yeni bir hayat başlıyor senin için Hakkında hayırlısı...

Güzel haberlerini bekliyoruz güzelim...

Aynen boşverciğime katılıyorum canım yalnız benim bir çok tanıdığım dul bayan babasının ssk sından hala daha yararlanıyor bu nasıl iş anlayamadım eskiden olanlar sanırım yani yeni kanun çıkmadan önce olanlar...
E tabi bunlar daha hiç bir şey değil yeni Anayasa paketi imzalandı ve kabul gördü asıl o paketteki maddeler yasalaştıkça hayata geçtikçe bizim hayatımız almayacak. Referandum ne demekmiş o zaman belli olucak herşey... İnsanlar neye EVET neye HAYIR Dediğini bilmediği için direk partiye oy verdikleri için malesef başımıza bir sürü çorap örülecek. İnsanlar artık malesef köle gibi yaşayacak bu gidişle Allah sonumuzu hayır etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…