sayılı saatlerim kaldı yarın kına gecesi bir güne düğün dua edin bir aksilik olmasın arkadaşlar bençok kötü oldum dokunsalar ağlayacağım :gitme::sinifsinif: gittikçe zayıflıyorum elim yüzüm çok kötü oldu mafoldumben
sayılı saatlerim kaldı yarın kına gecesi bir güne düğün dua edin bir aksilik olmasın arkadaşlar bençok kötü oldum dokunsalar ağlayacağım :gitme::sinifsinif: gittikçe zayıflıyorum elim yüzüm çok kötü oldu mafoldumben
hayırlısı olsun canım neden bu kadar heyecan yaptınki ben çok rahattım sanki sıradan bir günmüş gibi
hayırlısı olsun canım neden bu kadar heyecan yaptınki ben çok rahattım sanki sıradan bir günmüş gibi
beyaz ablacım bir ana okulu öğretmeni olarak konuya deyinmek istedim bu yıl atamalar geç kaldığı için ücretli öğretmen ataması olacak onunda başvuruları yapıldı ama ne zaman belli olur bende bekliyorum malesef bu konuda çok yavaş ilerliyor herşey.kızın iki sene üst üstte gittiğyse aynı öğretmene düşme olasılığı biraz öğretmene kalmış hangi öğretmen hangi yaş grubunu isterse onu alıyo yani 48 64 aylıklar ve 64 72 aylıklar diye ayrılıyor geçen seneki öğretmen küçük yaş grubunu yine aldıysa senin kızını alamaz sabahçı öğleci birde tam gün grupları derken kendi içinde bir sistem uygulanıyo ordaki kadrolu ve sözleşmeli öğretmen kendi grubunu seçtiyse çalışır ama ücretli atama olmadı inşallh en yakın zamanda olur moralini bozma kızın ilk zamanlarda her çocuk gibi zorlanır ama ilk kez gitmediği için kolay olur birazda geç kalması çocuk açısındanda iyi zaten herşeyi öğrenmiştir aynı şeyleri yine öğrenmek bir müddet sonra onu sıkacaktır gamyoncuiremsu
Bende çok sakind,m.Normalde çok heyecanlı yapım vardır.Ama düğün sonunda anladımki farkında değilmişim.Bazı şeyleri hatırlamıyorum bile.
evet mesala bizi hiç görmemişsin yanına gelene kadar(
okullar açıklandı arkadaşlar ben karasu fatih sultan mehmet ilk öğretim okulundayım
bu arada halam rahatsızlandıı düğünde aksilikler beni buluyor hep inşallh halama birşey olmazz hayırlısı olsun herşeyinn yarın kına olacak cumartesi düğün:kedi:
bugün bende sgk ya gittim kızlar benim sevgili babacım sonunda bi sigortalı işe girmiş en sonunda bi faydasını göreceğim derken malesefki yeni kanun çıkmış ve boşananlar babalarının sigortalarından faydalanamıyorlarmış geri dönüşüm olmuyormuş artık ve bu kanun benim boşandığım sene çıkmış malesef yine bahdsız bedevi durumu anlıcanız offf offf
okullar açıklandı arkadaşlar ben karasu fatih sultan mehmet ilk öğretim okulundayım
bu arada halam rahatsızlandıı düğünde aksilikler beni buluyor hep inşallh halama birşey olmazz hayırlısı olsun herşeyinn yarın kına olacak cumartesi düğün:kedi:
bugün bende sgk ya gittim kızlar benim sevgili babacım sonunda bi sigortalı işe girmiş en sonunda bi faydasını göreceğim derken malesefki yeni kanun çıkmış ve boşananlar babalarının sigortalarından faydalanamıyorlarmış geri dönüşüm olmuyormuş artık ve bu kanun benim boşandığım sene çıkmış malesef yine bahdsız bedevi durumu anlıcanız offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?