Sakarya///54

merhabalar güzel hatunlar nasılsınız bakalım ben biraz ne bileyim işte öylekafamçokkarıştıneyse sizlerinde kafasını karıştırmayayım bakıyorum buluşmadan söz ediyorsunuz bana haber vermeyi unutmayın çünkü sizleri çok özledim hepinizi tek tek öpirem bu arada beni merak etmişsiniz sizler tarafından düşünüldüğümü ve değer gördüğümü bilmek bana çok moral oldu sağolasınıza.s.

seni burda görmek çok güzel özlettin kendinia.s.

hoşbuldum arkadaşlar.herzaman aranızda olmak benim için çok güzel olacak eminim.sizlerle tanışmayı isterim.herkese sevgiler slmlar.a.s.

günaydınnnnnnnnnnn:dance::dance:

hayrola fıstıgım kımı gordun ruyanda çok erkencısın :dance:
kızlar nasılsınız unutuyonuz benı bakın kuserım he ben sızı zıyarete gelıyom sız gelmıyonuz :mymeka:
öpüldunuz sakaryanın guzel hatunlarıııııııa.s.

hayrola fıstıgım kımı gordun ruyanda çok erkencısın :dance:
kızlar nasılsınız unutuyonuz benı bakın kuserım he ben sızı zıyarete gelıyom sız gelmıyonuz :mymeka:
öpüldunuz sakaryanın guzel hatunlarıııııııa.s.

seni gördüm canımcım şakkıdıkim unutur seni unutmak mümkünmü sen uğramaya devam buraya cicim:içelim:

hoşgeldinizz sizde aramıza mrltpk
kızlar hepinize iyi akşamlar............

slm herkese düzceliyim ama bir ayağım sakaryada haydeç benimde ablam buraya da uğramam lazım sanırım sevgiler:teytey:

günaydın herkese güzel memleketimin güzel bayanları

annemin memleketi fakat oraya her gittiğimde deprem aklıma geliyo ve 1999 depremini orda yaşadığım için bunalıyorum oraya gidince o yüzden de sevemiyorum bi türlü
karakamıştan olan varmııı acaba burda :) veya şeker mahallesi :) bütün akrabalar orda annemin tarafıyerimseniben

X