sakallı ipten mutfağıma perde

nasıl yaptığını yazarsan sevinirim çok hoşuma gitti ellerine sağlık

beğenmene sevindim canım.örgü dilinden çok analamam ama anllatmaya çalışıyım ilk önce makrome ipiyle trabzanlar yapıyorsun 10 tane küçük küçük kareler.korneşin boyu kadar örüyosun sonra o karelerin içine sakallı ipleri takıyorsun atkıya püskül yaparız ya onun gibi.bi kareye takıyosun bi kareyi boş bırakıyosun.istersen hiç boş bırakmayabilirsin aam öle çok ip gidiyo senin zevkine kalmış canım.umarım anlatabilmişimdir.takılsığın yer olduysa yinede sorabilirsin a.s.

Ya bende yapacağım ama..tıkantığı zaman ne oluyor..tüyleri dökülüyormu..birde bizim burda zincir çekerek yapıyollar..o nasıl olur

canım zincirle nasıl yapılıyo bilmiyorum ama yıkandığındsa eskisinde n güzel oluyo benim paspaslarım var her yıkamada daha güzel oluyo tüy falanda dökmüyo perdeyi düğüm yapıyosun sonra bi tülün içine yada ince çuvalın içine koy yıka çıkar düğümü çöz as bukadar hiç bi sorun olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…