• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sakallı ipten bir banyo takımıda bende..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben denedım yumusatcıyla cok guzel kokuyor hemde hıcbırsey olmuyor makınada 30 derecede yıkadım ben

ellerine sağlık canım ,rengide çok güzelmiş ,iyi günlerde kullan :)

ellerine sağlık canım çok guzel olmuş ayrıca rengide çok hoş

ellerine sağlık canım çok hoş görünüyo.... bilmiyorum bebekten fırsat bulup örebilcekmiyim ama örmeye çalışcam.. bu arada bişey sorcam üzene basınca ayak izleri çıkıyomu .. ipleri yapışıyomu yani..

arkadaşlar size bir küçük ip ucuda benden olsun.altına eski kılozet paspasınızı dikin hem kalın olur hemde kaymaz.

bende yaptım elımde hala şuan ama alt tabanı için sadece ıkı kılo ıp gıttı.hemde 2 ıple yaptım.tek ıp kullanmayın kalınları pek ıyı degıl zamanla sunuyor sakın kalın almayın benden sıze tavsıye .emegıne saglık bu arada.ben uzerıne papatya yapacagım

bende yaptım elımde hala şuan ama alt tabanı için sadece ıkı kılo ıp gıttı.hemde 2 ıple yaptım.tek ıp kullanmayın kalınları pek ıyı degıl zamanla sunuyor sakın kalın almayın benden sıze tavsıye .emegıne saglık bu arada.ben uzerıne papatya yapacagım

buyuk paspas için mı 2kıloip gıttı çok gitmiş ama benım 1kılo gıttı bıde 100gramda acıkmavı aldım.koyumavı ipimden kalmıştı bıraz onu tamamalsın dıye.ama bu ipler 2 turlu bıkalınıvar bıde incesı sneınkıkalın olandandır bıtırnce sende resım ekel fikirolsun bıze

elinize sağlık çok güzel olmuş...
bende haftasonu kalın olandan aldım yuvarlak paspas yapmak için daha paspasın yarısı olmadan 750 gr filan ip gitti 8 numarayla içine ip katmadan ördük... haroşa ördük o yüzden mi çok gitti acaba söktük bugün düz başlııcaz ben bu iyi olursa yolluk örmek istiyorum ama kullanışsızmı olur kii yolluk için iki parça öürücem bi uzun çünkü koridorum eğer iyi olmazsa hiç başlamıyım ne dersiniz ...

bende simli sakallı ipten mutfak kapısına perde yapıp yanlardan tutturdum(çok fazla girip çıktığım için) üst taraflarınada ipin 1-2 ton koyu renkli iri boncuklar geçirip süsledim. kalan sakallı ipede başka ip karıştırıp kapı girişine küçük bi dikdörtgencik paspas ördüm. halı kaydırmaz iyi fikir. bende alıp dikeyim. çok kayıyo çünkü.

şimdide koridora örmek istiyorum ama. zamanla sönerse vede yıkayınca mahfolursa diye korkuyorum. bu iplerinde kilosu epey pahalı. örmek yerine halının kendisi alsak daha iyi aslında. ama yinede insanın kendi el emeği bi başka oluyo amaaaaa.
neyse eğer içinizde koridor halısı ören varsa fikir versin. yapayım mı kızlar. kullanışlı oluyo mu?

hmm güzel olmuşş

Back