Sakallı iple yaptığım kutu süslemelerim

evrim2008

Sabırlıyım,bekliyorum:)
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
572
0
Bir tanede beyaz üstü kahverengi kurdelalı vardı onun resmini çekemeden hediye olarak gitti.Yeşil ve gül kurusu iplede süslemem var onlarıda eklicem.Yapılışlarını isteyen olursa anlatabilirim.Elimde 3-5 tane daha kutu var yaparak fotoğraf çekip ekleyebilirim.

Eklentiler

• $Görüntü006.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 106
  • $Görüntü040.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 114
  • $Görüntü053.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Bunlarda diğer süslediğim kutular

Eklentiler

• $Görüntü000.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 104
  • $Görüntü001.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 110
canım benim çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık paylaştığın için tşk yerimseniben

arkadaşım bunları nasıl yaptın, içlerindeki kutu falan ne kutusu

Canım bunları yoğurt kovasından yaptım yada peynir kutusundan 100-150 gr ip gitti kutunun büyüklüğüne göre.Kutunun tabanını kutuyu kırmadan kestim altı koca bir delik oldu sonra sara sara kutuyu kapladım alt tabanada bir delik açtım kestiğim paçaya onuda sardım sonra kovayla alt tabanı diktim sonra kurdele v.s. süsledim.Bu kadar,takıldığın yer olursa yardımcı olurum.Plastik her tür kutuyu kaplayabilirsin.

Son düzenleme:
nasıl yapıldığını anlatırmıısnız

Canım nasıl yapıldığını anlattım ama sen okumamışsın galiba tekrar edeyim; bunları yoğurt kovasından yaptım yada peynir kutusundan 100-150 gr sakallı ip gitti( kutunun büyüklüğüne göre).Önce kutunun tabanını kutuyu kırmadan kestim,altı koca bir delik oldu sonra kutuyu sara sara kutuyu kapladım,(tabandaki kestiğim parçaya) alt tabana da bir delik açtım alt parçayıda sardım sonra kovayla alt tabanı diktim daha sonra kurdele v.s. süsledim.Bu kadar,takıldığın yer olursa yardımcı olurum.Plastik her tür kutuyu kaplayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…