Çok güzel olmuş eline sağlık.Güle güle kullan.
Oyy bu denemeyse, ustalaştıktan sonra neler neler çıkar düşünemiyorum.. Çok tatlı olmuş çok
ellerine sağlık çok güzel olmuş.ben de çiçek şeklinde yapmıştım.en kısa zamanda ben de buraya resmini ekleyeyim
canım şimdi şöyle başliimm beyaz sakallı ipimi aldım eve geldim milin numarasını hatırlamıyorum ama benm elim biraz sık o yüzden daha iyi düşüyo sende sık işle bence 60 tek başladım haroşe örülüyo sürekli ben ipim bitinceye kadar ördüm sonrada kestim
gelelim kelebeklere şimdi kelebekleri dört parça olarak örüyorsun iki üste iki alta üsttekiler daha büyük oluyo alttakiler daha küçük
büyük bölümler için önce bes tane başlıyorsun her iki yöndende arttıra arttıra 17 tane yapıyorsun daha sonra 17 oldugunda üç bilemedn dört sıra işliyorsun sonra her iki yönden her gidiş dönüşte kesiyorsun
küçük bölümler için ise yine bes yane başlıyosun yine sagdan soldan arttırıyorsun 13 tane olana kadar 13 olunca iki üç sıra işliyorsun sonrada her gidiş dönüşte kesiyorsun
daha sonra büyükleri üste dikiyorsun biraz açık kalıyo ordanda elyaf koyuyorsun içine küçükleride alta aynı sekilde
sonra tıg ile kelebegin omurgasını yapıyosuninşallah anlatabilmişimdir
Canımm çok teşekkür ederim anladım ve bunu bilen bi yakınımada aynen bu şekilde anlatırım bana gösterecek oda. Bu arada milin ince olmasımı laızm yoksa kalınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?