• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Sakallı iple paspas denemesi yaptım

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Oyy bu denemeyse, ustalaştıktan sonra neler neler çıkar düşünemiyorum.. Çok tatlı olmuş çok :6:

ellerine sağlık çok güzel olmuş:nazar:.ben de çiçek şeklinde yapmıştım.en kısa zamanda ben de buraya resmini ekleyeyim

canım şimdi şöyle başliimm beyaz sakallı ipimi aldım eve geldim milin numarasını hatırlamıyorum ama benm elim biraz sık o yüzden daha iyi düşüyo sende sık işle bence 60 tek başladım haroşe örülüyo sürekli ben ipim bitinceye kadar ördüm sonrada kestim

gelelim kelebeklere şimdi kelebekleri dört parça olarak örüyorsun iki üste iki alta üsttekiler daha büyük oluyo alttakiler daha küçük

büyük bölümler için önce bes tane başlıyorsun her iki yöndende arttıra arttıra 17 tane yapıyorsun daha sonra 17 oldugunda üç bilemedn dört sıra işliyorsun sonra her iki yönden her gidiş dönüşte kesiyorsun

küçük bölümler için ise yine bes yane başlıyosun yine sagdan soldan arttırıyorsun 13 tane olana kadar 13 olunca iki üç sıra işliyorsun sonrada her gidiş dönüşte kesiyorsun

daha sonra büyükleri üste dikiyorsun biraz açık kalıyo ordanda elyaf koyuyorsun içine küçükleride alta aynı sekilde

sonra tıg ile kelebegin omurgasını yapıyosun:31::31::31::31: inşallah anlatabilmişimdir:41::40::40::40::40::40::42::42::42:

Canımm çok teşekkür ederim anladım ve bunu bilen bi yakınımada aynen bu şekilde anlatırım bana gösterecek oda. Bu arada milin ince olmasımı laızm yoksa kalınmı?

cnm ben anneme sordum şiş numarası 8 yada 10 olacakmıs ama elini sıkı tut o önemlii :40::40::40::40:

Canımm çok teşekkür ederim anladım ve bunu bilen bi yakınımada aynen bu şekilde anlatırım bana gösterecek oda. Bu arada milin ince olmasımı laızm yoksa kalınmı?

Sağol canım çok teşekkür ederimm :) arkadaş ekledim ama kabul etmedin yada görmedin sanırım yakınmışız bende kahramanmaraşta yaşıyorum

Canım benim Arkadaşız artık. Benım gerçek adımde beyza nur. Facebookum msnim de istersen biribirmizi ekleriz seninde varsa. Ben sana özel mesaj gönderemiyormuşum yeni üyeyim ya 100 msj göndermiş olmam lazımmış sanırım konulara. Sen bana istersen sana ulaşabileceğim msn adresi yada face profil linkini verirrsin. :)

çoooooooook tatlı....
ben çok beğendim..
ellerine sağlık

Back