- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyi atiyosun adim filizse eminimtopu Nevreste atıyorum
Topu attım ️️Neyi atiyosun adim filizse eminim
Sen beni tanimamissinTopu attım ️️
İstihbaratın kuvvetliymişSen beni tanimamissin
Ben kimseyi özelden yazmadim sorabilirsinİstihbaratın kuvvetliymiş
Şimdi tüm kk’ya mesaj atıcamBen kimseyi özelden yazmadim sorabilirsin
Tanidigim seylerden yola çıkarak soyluyorum
12 n.... 1 a.....
Ya 12 1 tane önce kullandığı eşyayı kullanmamış nasıl buldunYa da nasıl eminsinSen söyleyince herkes uyandı yoksa kimse bulamadı.Keşke sürpriz olsaydıBen kimseyi özelden yazmadim sorabilirsin
Tanidigim seylerden yola çıkarak soyluyorum
12 n.... 1 a.....
Ya kullandığın tabağın var,masan ortadaŞimdi tüm kk’ya mesaj atıcam
aslında beni bulmak çok basitti. Bi tüyo vermiştim hani çorba için bi şey aldım diye
Suçlusu benmiyim sadece herkes seni söyledi aslnda bu senmisin diyeYa 12 1 tane önce kullandığı eşyayı kullanmamış nasıl buldunYa da nasıl eminsinSen söyleyince herkes uyandı yoksa kimse bulamadı.Keşke sürpriz olsaydı
Bu tabakları daha önce kullandım mı acaba diye düşündüm şu an yemek takımımla çok benziyorlarYa kullandığın tabağın var,masan ortada
Sadece yumurta sahani degilkiŞimdi tüm kk’ya mesaj atıcam
aslında beni bulmak çok basitti. Bi tüyo vermiştim hani çorba için bi şey aldım diye
Ya sana suç atan kim beeeee azcık makaraya al beni offfffSuçlusu benmiyim sadece herkes seni söyledi alsinda bu senmisin diye
Yok canım ilk sen söyledin sonra herkes aaaa yaptıAma özelden sordular.Suçlusu benmiyim sadece herkes seni söyledi alsinda bu senmisin diye
Hep ciddiYa sana suç atan kim beeeee azcık makaraya al beni offfff
Ben sormadan bildim ama sormadimda kimseyeYok canım ilk sen söyledin sonra herkes aaaa yaptıAma özelden sordular.
Heeepp!!! 2 espri yapıyorum sanki duvardan geri dönüyor şakalarımHep ciddi
Ama öyleYa sana suç atan kim beeeee azcık makaraya al beni offfff
Dövücem az kaldıAma öyle