Merhaba canım haftaiçi bizim canlı dersler var.Ben ancak 2 civarı gelebiliyorumBenim kankim nerelerde, başlığı açıp açıp kaçıyor muuuu
Geceleri buradayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım haftaiçi bizim canlı dersler var.Ben ancak 2 civarı gelebiliyorumBenim kankim nerelerde, başlığı açıp açıp kaçıyor muuuu
Evet yaaa , heyecan.yok bakmaya gerek yok nevoş2 haftadır oylama hiç heyecanlı değil
2 haftadır oylama hiç heyecanlı değil
Aynen ya :/Evet yaaa , heyecan.yok bakmaya gerek yok nevoş
Yalan mı
Benim içinde heyecanlı değilDoğru
Benim için hiç değil
Yok artıkBenim içinde heyecanlı değil
Hayır öyle bişey duymadımYeni karar çıkmış galiba duydunuz mu beybiler ayın yedisinden sonra marketlerde temel ihtiyaç dışında satış yasaklanacakmis
Daha sıkı olacak o zaman:)Aslında onlarda kapatılsa 1 hafta:)1 haftalık alışveriş yapsa herkes:/Yeni karar çıkmış galiba duydunuz mu beybiler ayın yedisinden sonra marketlerde temel ihtiyaç dışında satış yasaklanacakmis
Ya birileri geçse heyecan olurİlk hafta çok keyifliydiYok artık
Buna beni inandıramazsın
Hayır öyle bişey duymadım
Gazetede çıkmış okudum şimdi, bende radyoda duymuştum doğruymuşDaha sıkı olacak o zaman:)Aslında onlarda kapatılsa 1 hafta:)1 haftalık alışveriş yapsa herkes:/
Bende okudum dogruymuşGazetede çıkmış okudum şimdi, bende radyoda duymuştum doğruymuş
Mutfak ve temizlik ürünleri haricinde yasak:)İyi olmuş:)Herkes bayramlık almaya çıkmıştı:)İçişleri Bakanlığı'ndan yeni genelge! Marketlerde bazı ürünlerin satışına kısıtlama getirildi
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliğine gönderilen genelgeye göre; daha önce getirilen alkollü ürün satışı kısıtlamasının yanı sıra 7 Mayıs'tan itibaren marketlerde elektronik eşya, oyuncak, kırtasiye, giyim ve aksesuar, ev tekstili, oto aksesuar, bahçe malzemeleri, hırdavat, züccaciye...www.sondakika.com