- 2 Aralık 2015
- 31.860
- 106.001
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kk da sofra yarışması olacak ama abartılmayacak öyle miiiKahvaltı tarzı ama börek,çörek ne isterseniz olur:)
Aslında keşke çok devasal sofralar olmasa:)
KeşkeKahvaltı tarzı ama börek,çörek ne isterseniz olur:)
MeselaKahvaltı tarzı ama börek,çörek ne isterseniz olur:)
Ne bileyim artık siz bilirsiniz:)Kk da sofra yarışması olacak ama abartılmayacak öyle miii![]()
Aynen keşke böyle olsa:)
Eylül benim biraz pisOhh ohh maaşallah ben okurken yoruldum valla Allah kolaylık versin canım, dinlene dinlene yap yorma kendini fazlaben de iyiyim şükür
![]()
Ben rakiplerime güvenmiyorum onlara yetişmek için abartırım sırf kendim için değilNe bileyim artık siz bilirsiniz:)
Tamam, ben katılırsam abartmam ama abartan olursa ağzına küreği yerAynen keşke böyle olsa:)
Tamam bende abartmıyacağım peynir,zeytinTamam, ben katılırsam abartmam ama abartan olursa ağzına küreği yer![]()
Tamam, ben katılırsam abartmam ama abartan olursa ağzına küreği yer![]()
Tabi tabiTamam bende abartmıyacağım peynir,zeytin![]()
Evet yaaa misafir sofrası gibi olmasa ,daha sade olsa nevosumKahvaltı tarzı ama börek,çörek ne isterseniz olur:)
Öğrenir inşallah zamanla annesiiEylül benim biraz pisoyuzden ögretmeye ćalisiyorum simdiden ama anlamiyo daha döke saca kosarak yiyo haliyle batiyo heryer bide oruc etkiledi iyice
![]()
Ev ahalisi gibi olsa:)Samimi olsak:)Evet yaaa misafir sofrası gibi olmasa ,daha sade olsa nevosum![]()
Insallah canimyaaaÖğrenir inşallah zamanla annesii![]()