- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Sana başarilar
Hem döver hem severim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana başarilar
Kk da sofra yarışması olacak ama abartılmayacak öyle miiiKahvaltı tarzı ama börek,çörek ne isterseniz olur:)
Aslında keşke çok devasal sofralar olmasa:)
KeşkeKahvaltı tarzı ama börek,çörek ne isterseniz olur:)
MeselaKahvaltı tarzı ama börek,çörek ne isterseniz olur:)
Ne bileyim artık siz bilirsiniz:)Kk da sofra yarışması olacak ama abartılmayacak öyle miii
Aynen keşke böyle olsa:)
Eylül benim biraz pisoyuzden ögretmeye ćalisiyorum simdiden ama anlamiyo daha döke saca kosarak yiyo haliyle batiyo heryer bide oruc etkiledi iyiceOhh ohh maaşallah ben okurken yoruldum valla Allah kolaylık versin canım, dinlene dinlene yap yorma kendini fazla ben de iyiyim şükür
Ben rakiplerime güvenmiyorum onlara yetişmek için abartırım sırf kendim için değilNe bileyim artık siz bilirsiniz:)
Tamam, ben katılırsam abartmam ama abartan olursa ağzına küreği yerAynen keşke böyle olsa:)
Tamam bende abartmıyacağım peynir,zeytinTamam, ben katılırsam abartmam ama abartan olursa ağzına küreği yer
Tamam, ben katılırsam abartmam ama abartan olursa ağzına küreği yer
Tabi tabiTamam bende abartmıyacağım peynir,zeytin
Evet yaaa misafir sofrası gibi olmasa ,daha sade olsa nevosumKahvaltı tarzı ama börek,çörek ne isterseniz olur:)
Öğrenir inşallah zamanla annesiiEylül benim biraz pisoyuzden ögretmeye ćalisiyorum simdiden ama anlamiyo daha döke saca kosarak yiyo haliyle batiyo heryer bide oruc etkiledi iyice
Ev ahalisi gibi olsa:)Samimi olsak:)Evet yaaa misafir sofrası gibi olmasa ,daha sade olsa nevosum
Insallah canimyaaaÖğrenir inşallah zamanla annesii
Hoş geldinAşkom❤