Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 senedir kozmetik işiyle ilgileniyorum ek gelir olarak onlarında aynısını üretiyorlar maalesefBatch code sorgulamadan bakın
Ben de hep merak etmisimdir,yorumlar zaman zaman o kadar iyi oluyor ki hayret ediyor insan.Sanki kendisi uretmis gibi savunuyor urunu.Bana hep o yorumlar da kurgu gibi geliyor nedense,yada fazla supheleniyorum.şu an bana bir korku geldi. bebeğime temiz içerikli güneş kremi sipariş etmiştim bilinen bir ticaret sitesinden. yorumlar falan da iyiydi ama. önce kendim mi denesemay ben bunu nasıl düşünemedim ya çok kızdım şimdi kendime
pandemi döneminde internet alışverişine çok alıştım. ürün normal fiyatına ama yine de sahte olabilir mi?
Olabilir tabii ki. Ecxanelerde vs saklama koşullarına ve sktye uygun muhafaza ediliyor genelde böyle yerlerde olanlar ya sahte ya bozuk ya da sktsi yakın vs çıkıyorşu an bana bir korku geldi. bebeğime temiz içerikli güneş kremi sipariş etmiştim bilinen bir ticaret sitesinden. yorumlar falan da iyiydi ama. önce kendim mi denesemay ben bunu nasıl düşünemedim ya çok kızdım şimdi kendime
pandemi döneminde internet alışverişine çok alıştım. ürün normal fiyatına ama yine de sahte olabilir mi?
Dolap' tan değil ama ben de bu ürünü sipariş verdim. Yorumlarda bir sıkıntı yoktu.Tahmin edeyim dolap uygulamasından ve Solante markası?![]()
Ben de hep merak etmisimdir,yorumlar zaman zaman o kadar iyi oluyor ki hayret ediyor insan.Sanki kendisi uretmis gibi savunuyor urunu.Bana hep o yorumlar da kurgu gibi geliyor nedense,yada fazla supheleniyorum.
Olabilir tabii ki. Ecxanelerde vs saklama koşullarına ve sktye uygun muhafaza ediliyor genelde böyle yerlerde olanlar ya sahte ya bozuk ya da sktsi yakın vs çıkıyor
Satıcının puanı ve aldığı yorumlar iyiyse geri göndermeyin benceçok işkillendim ya henüz kargoda ürün, sanırım geri gönderip eczaneye gideceğim. bu organik vegan sertifikalı ürünleri de bulmak öyle zor ki bulunduğum yerde![]()
ürün yorumları da satıcı yorumları da iyi. satıcı da hep organik ürünler satıyormuş. kendime de her şeyi internetten alıyorum da bebek ürünü olunca panik oldum galiba.Satıcının puanı ve aldığı yorumlar iyiyse geri göndermeyin bence
Endişelenmekte haklısınız tabiiürün yorumları da satıcı yorumları da iyi. satıcı da hep organik ürünler satıyormuş. kendime de her şeyi internetten alıyorum da bebek ürünü olunca panik oldum galiba.
Neden böyle dediniz ki?Tahmin edeyim dolap uygulamasından ve Solante markası?![]()
Nerden bakılıyorBatch kodundan sorgulayabilirsiniz