• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte ürün

esrky92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
201
93
13
33
Merhaba ben güneş kremi aldım da sahte olup olmadığını kontrol edeceğim bi yöntem var mı

rengi,kokusu,dokusu hatta kivami..
Daha once gunes kremini alirken dikkat etmiyormuydun,eski aldiklarinla mukayese edebilirsin.

Son düzenleme:
Var. Sahteyse tatile gittiğinde bir etkisi olmuyor. Yüzünde güneş lekeleri oluşuyor. Kullanmadan bilemezsin...

şu an bana bir korku geldi. bebeğime temiz içerikli güneş kremi sipariş etmiştim bilinen bir ticaret sitesinden. yorumlar falan da iyiydi ama. önce kendim mi denesem :KK17: ay ben bunu nasıl düşünemedim ya çok kızdım şimdi kendime :KK43: pandemi döneminde internet alışverişine çok alıştım. ürün normal fiyatına ama yine de sahte olabilir mi?

Uts mobil indirdim ordan bakiyorum ben.hatta trendyoldan avmlerde de magazasi olan bi saticidan parfum aldim ordan baktigimda kayit incelemede yaziyordu sahte oldugunu dusunup geri gonderdim kutusunu actigim icin iade kabul etmiyoruz dediler ama sonra nasil olduysa hem urunu geri gonderip hem parayi iade ettiler.

şu an bana bir korku geldi. bebeğime temiz içerikli güneş kremi sipariş etmiştim bilinen bir ticaret sitesinden. yorumlar falan da iyiydi ama. önce kendim mi denesem :KK17: ay ben bunu nasıl düşünemedim ya çok kızdım şimdi kendime :KK43: pandemi döneminde internet alışverişine çok alıştım. ürün normal fiyatına ama yine de sahte olabilir mi?
Ben de hep merak etmisimdir,yorumlar zaman zaman o kadar iyi oluyor ki hayret ediyor insan.Sanki kendisi uretmis gibi savunuyor urunu.Bana hep o yorumlar da kurgu gibi geliyor nedense,yada fazla supheleniyorum.

Olabilir tabii ki. Ecxanelerde vs saklama koşullarına ve sktye uygun muhafaza ediliyor genelde böyle yerlerde olanlar ya sahte ya bozuk ya da sktsi yakın vs çıkıyor

Ben de hep merak etmisimdir,yorumlar zaman zaman o kadar iyi oluyor ki hayret ediyor insan.Sanki kendisi uretmis gibi savunuyor urunu.Bana hep o yorumlar da kurgu gibi geliyor nedense,yada fazla supheleniyorum.

Olabilir tabii ki. Ecxanelerde vs saklama koşullarına ve sktye uygun muhafaza ediliyor genelde böyle yerlerde olanlar ya sahte ya bozuk ya da sktsi yakın vs çıkıyor

çok işkillendim ya henüz kargoda ürün, sanırım geri gönderip eczaneye gideceğim. bu organik vegan sertifikalı ürünleri de bulmak öyle zor ki bulunduğum yerde :(

Barkod okuyucu uygulamalar var, her şeyi gösteriyorlar. Bizim de şüphe ettiğimiz bir alkollü ürün vardı, arkadaşın evinde , kimin getirdiği belli olmayan .o uygulamadan baktık ki gayet güvenli malmis:) siz de bakın, çıkar zaten orijinalse

Satıcının puanı ve aldığı yorumlar iyiyse geri göndermeyin bence
ürün yorumları da satıcı yorumları da iyi. satıcı da hep organik ürünler satıyormuş. kendime de her şeyi internetten alıyorum da bebek ürünü olunca panik oldum galiba.

ürün yorumları da satıcı yorumları da iyi. satıcı da hep organik ürünler satıyormuş. kendime de her şeyi internetten alıyorum da bebek ürünü olunca panik oldum galiba.
Endişelenmekte haklısınız tabii☺️ Bence gayet güvenilir görünüyor

Back
X