- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
- 83
- Konu Sahibi Cikita Muz
-
Bilr bile yaptı ama ben onu watssaptan öğrenir yayarım burdaBenimde sorasim geldi yani...Belirtmek istemeyecegini düşündüğümden öyle meraklı meraklı kaldım. :/
Bilr bile yaptı ama ben onu watssaptan öğrenir yayarım burda
Maksat millete hizmet merak gitsin : p
Söyledin mi kız :) hizmetime engel oluyosun : pHahaha soylemicem soylmeiceeeeem)
Neyse bi tanesinin adini yazsam bi sey olmaz herhalde. Isimleri Şerifnazama serifnaz yengeyle tanisma imkanim oldu. Boyle mubarek bir insan yok. Allah ondan razi olsun. Harika insanlar. Ve uvey cocuklarina kendi evlatlari gibi bakmis 20 yildir. Onlara bir sey olacak diye cani cikiyor. Cok mubarek cok harika bir insan. Esi de oyle. Ikisi de harika insanlar. Zaten ikisi de hoca ve alimler..
Valla ben de sordum kac kere onlar da gulduler nasip dediler bilmiyorlar yani
Bilr bile yaptı ama ben onu watssaptan öğrenir yayarım burda
Maksat millete hizmet merak gitsin : p
Hayatım boyunca bizzat tanıdığım en tuhaf isimler ; okul arkadaşımın ablasının adı ... yosma (ona yosma abla demek kadar zor anlar yoktu)
Diğeri sınıf arkadaşım , Engin .
A-ha Engin adının nesi var diyorsun duyuyorum , bir insanın soyadı ''Ar'' iken nasıl evladına bu kötülüğü yapar yıllarca anlam veremedim
Neyse , habere gelince ... İzlemeyin şu programları
Grupta yaparız sen isteDemek whatsapp grubu
Erkek kardeşim lise son sınıfta ders çalışma programı yapmış, aradaki saatlerde "su gibi" yazmış. Babamda sordu oğlum su gibi ne meğersem evlilik programıymışbabamda su gibi çalışıcam anlamında yazdığını sanmıştı:)))
Şimdi diceksiniz ne alaka öyle aklıma geldi yazayım dedim
Hahaha ay gece gece sesli güldüm bilgecemHahahahhahah ben de anilarimda gideyim
Hastaneye gitmisim. Sirami bekliyorum. Onumde Isim Yok diye biri var. Allah Allah diyorum suna bak isim soy isim buraya ne kadar uymus. Bi insan neden cocugunun adini Isim koyar falan dedim. Ablalarima anlattim. Ablam dedi ki : "salak orda gerçekten isim olmadigi icin isim yok yazmislar. Insanin adi degildir o " diye. Sonradan anladim. Gulmekten kirilmistim
Ama bu oluyor.Kardeşime hastanede oldu.Sonbaharda rapor alması gerekdi.Raporda rumuz yok yazıyor üstte.Yeniden yolumuz düştü sonra.kapıda sırası geldiğinde rumuz yok yazdıHahahahhahah ben de anilarimda gideyim
Hastaneye gitmisim. Sirami bekliyorum. Onumde Isim Yok diye biri var. Allah Allah diyorum suna bak isim soy isim buraya ne kadar uymus. Bi insan neden cocugunun adini Isim koyar falan dedim. Ablalarima anlattim. Ablam dedi ki : "salak orda gerçekten isim olmadigi icin isim yok yazmislar. Insanin adi degildir o " diye. Sonradan anladim. Gulmekten kirilmistim
Hahaha ay gece gece sesli güldüm bilgecem
Böyle merak içerisinde bırakmaya bayılıyon hehahah aynen ben de cok gulmustum.
Du bi sey daha anlaticam tutmayin beni diyorum ama anlatsam tam kimligim anlasilir o yuzden kalsin
Böyle merak içerisinde bırakmaya bayılıyon he
@Bilgece tuttuğun altın olsun, sayende baya güldüm, sağolasın.
Anneme diyorum ki düzmeceymiş, sahteymiş. Cevabı napayım diziler de sahte, izlerim yinede.
Teyzemle biraraya geldiğinde hiç tanımadığımız kişilerden bahsediyorlar. Biz o kim diye sorduğumuzda anlıyoruz ki ya Zuhal` in ya da Esra`nın programından bahsediyorlar. Off dediğimizde de cevapları hazır, konu komşu dedikodusu mu yapalım, bizim de eğlencemiz bu. Onlar da haklı ne diyeyim şimdi :))Amin aminn. Güldürdüysem ne mutlu
Anneniz hiç olmazsa sahte olduğunu kabul etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?