• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte nikah memurundan FOX TV'ye darbe

Hahaha soylemicem soylmeiceeeeem :-))
Neyse bi tanesinin adini yazsam bi sey olmaz herhalde. Isimleri Şerifnaz :KK70: ama serifnaz yengeyle tanisma imkanim oldu. Boyle mubarek bir insan yok. Allah ondan razi olsun. Harika insanlar. Ve uvey cocuklarina kendi evlatlari gibi bakmis 20 yildir. Onlara bir sey olacak diye cani cikiyor. Cok mubarek cok harika bir insan. Esi de oyle. Ikisi de harika insanlar. Zaten ikisi de hoca ve alimler..

Valla ben de sordum kac kere onlar da gulduler nasip dediler bilmiyorlar yani :KK48:
Söyledin mi kız :) hizmetime engel oluyosun : p

Hayatım boyunca bizzat tanıdığım en tuhaf isimler ; okul arkadaşımın ablasının adı ... yosma (ona yosma abla demek kadar zor anlar yoktu :confused:)

Diğeri sınıf arkadaşım , Engin .

A-ha Engin adının nesi var diyorsun duyuyorum , bir insanın soyadı ''Ar'' iken nasıl evladına bu kötülüğü yapar yıllarca anlam veremedim:rolleyes::rolleyes:

Neyse , habere gelince ... İzlemeyin şu programları :KK69:

Hayatım boyunca bizzat tanıdığım en tuhaf isimler ; okul arkadaşımın ablasının adı ... yosma (ona yosma abla demek kadar zor anlar yoktu :confused:)

Diğeri sınıf arkadaşım , Engin .

A-ha Engin adının nesi var diyorsun duyuyorum , bir insanın soyadı ''Ar'' iken nasıl evladına bu kötülüğü yapar yıllarca anlam veremedim:rolleyes::rolleyes:

Neyse , habere gelince ... İzlemeyin şu programları :KK69:

Evet benim de tanidigim yosma var ama yosma eskiden guzel bir anlami varmis.
Engin ismi cok guzel diyecektim ama soyadi tuhamis hakkaten.. enginar :KK70:

Erkek kardeşim lise son sınıfta ders çalışma programı yapmış, aradaki saatlerde "su gibi" yazmış. Babamda sordu oğlum su gibi ne meğersem evlilik programıymış:KK45:babamda su gibi çalışıcam anlamında yazdığını sanmıştı:)))
Şimdi diceksiniz ne alaka öyle aklıma geldi yazayım dedim:KK48:

Erkek kardeşim lise son sınıfta ders çalışma programı yapmış, aradaki saatlerde "su gibi" yazmış. Babamda sordu oğlum su gibi ne meğersem evlilik programıymış:KK45:babamda su gibi çalışıcam anlamında yazdığını sanmıştı:)))
Şimdi diceksiniz ne alaka öyle aklıma geldi yazayım dedim:KK48:

Hahahahhahah ben de anilarimda gideyim
Hastaneye gitmisim. Sirami bekliyorum. Onumde Isim Yok diye biri var. Allah Allah diyorum suna bak isim soy isim buraya ne kadar uymus. Bi insan neden cocugunun adini Isim koyar falan dedim. Ablalarima anlattim. Ablam dedi ki : "salak orda gerçekten isim olmadigi icin isim yok yazmislar. Insanin adi degildir o " diye. Sonradan anladim. Gulmekten kirilmistim :KK70::KK70::KK70:

Hastaneye gitmisim. Sirami bekliyorum. Onumde Isim Yok diye biri var. Allah Allah diyorum suna bak isim soy isim buraya ne kadar uymus. Bi insan neden cocugunun adini Isim koyar falan dedim. Ablalarima anlattim. Ablam dedi ki : "salak orda gerçekten isim olmadigi icin isim yok yazmislar. Insanin adi degildir o " diye. Sonradan anladim. Gulmekten kirilmistim :KK70::KK70::KK70:
Hahaha ay gece gece sesli güldüm bilgecem:KK70::KK70:

Ama bu oluyor.Kardeşime hastanede oldu.Sonbaharda rapor alması gerekdi.Raporda rumuz yok yazıyor üstte.Yeniden yolumuz düştü sonra.kapıda sırası geldiğinde rumuz yok yazdı:confused:

Amin aminn. Güldürdüysem ne mutlu :-) :-)
Anneniz hiç olmazsa sahte olduğunu kabul etmiş :KK70:
Teyzemle biraraya geldiğinde hiç tanımadığımız kişilerden bahsediyorlar. Biz o kim diye sorduğumuzda anlıyoruz ki ya Zuhal` in ya da Esra`nın programından bahsediyorlar. Off dediğimizde de cevapları hazır, konu komşu dedikodusu mu yapalım, bizim de eğlencemiz bu. Onlar da haklı ne diyeyim şimdi :))

Ayy dönek. Suç olduğunu bilmiyordum kandırıldım demiş. İnandırmak için dava açmış. Neyse ki dava açınca bilmemesi mazeret olmuyor.

Valla her kanalda türediler RTÜK işe el atmazsa biz daha cok tv basinda çekirdek çitlerizz

Tam bi rezillik. Bence toptan kaldirilsin program. Zaten bakanda yok bence ya.
Cok fazla benzerleri var piyasada.

Back