• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sahte hesap açılmış

kızkardeşinizin iş yerinden arkadaşı mı yeğeniniz mi anlayamadım sahte profil açan
Kız kardeşimin iş yerinden arkadaşı benim adımı soyadımı hotmail adresimi kullanıp facebook açmış 2. Vukatda kızkardeşimin resimlerini kullanan öz yeğinimiz ablamın kızı kendi facebookunda kızkardeşimin resimlerini kullanıp erkeklerede ben buyum diye tanıtıyormuş kendisi kilolu kız kardeşim zayıf onu beğenmez erkekler diye yapmış öyle dedi

facebooka tekrar masaj atmanız yeterli bence. savcılığa kadar götürmaeyin işi baya uğraştırır. mahkeme ifade gün atması savcılık iddanameleri falan pühüwww

Nasıl bir manyaklık anlayamyrum , amaç ne ki bunda ,hemen şikayet ediniz ayıp ya.

Arkadaşım faceye şikayet etsen hesap kapansa bile karşı taraf o resimleri çoktan bilgisayarına kayıt etmiştir bu sefer farklı adla hesap açar en iyisi karşı tarafa hiç mesaj atmadan direk şikayet etmek bilişim suçlarına.

Sağolun kızlar,pek şamımı olmadığım bır kadın benım resmımle profıl acmış,hesap kapatıldı

Bilinçli kullanıcı olmak bunun için önemli. Canı sıkılan adam alır saçma sapan sitelere de atar. Fotoğraflarımızı "sadece arkadaşlar" yapmalıyız, her şeyimizi herkese açmamalıyız. Umarım birdaha yaşamazsınız böyle bir şey. :/
Kesınlıkle,zaten kaldırdım resımlerımı,tşklertşkler

Ya benim de basıma geldi bu.. Gecen aylarda. İsim soyisim memleket ayni ve bir de resim tek bi tane onu da kardeşimin kapak fotosundan kesip koymuş.
Kimsin diyorum okuldan biriyim sana aşığım yok şöyle boyle. Faceye resim koymicaksin erkekleri eklemiceksin falan diyor kardeş kimsin diyorum sir diyor zamanı gelince acilcam diyor sonra da hesabi kapattı tabi.
Ama hala bir ses selam yok zat-i muhteremden her kimse artik :KK53:

Ya benim de basıma geldi bu.. Gecen aylarda. İsim soyisim memleket ayni ve bir de resim tek bi tane onu da kardeşimin kapak fotosundan kesip koymuş.
Kimsin diyorum okuldan biriyim sana aşığım yok şöyle boyle. Faceye resim koymicaksin erkekleri eklemiceksin falan diyor kardeş kimsin diyorum sir diyor zamanı gelince acilcam diyor sonra da hesabi kapattı tabi.
Ama hala bir ses selam yok zat-i muhteremden her kimse artik :KK53:
Allah Allah,arkadas tam arızalıymış

Back
X