Piercing, Hızma Sahte göbek piercingi

dissuall

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
5
0
29
Merhaba kızlar ben 1 yıldır göbek piercingi istiyordum tam yaptırmaya karar verecekken aileme sordum ve eğer yaptırırsan ölün çıkar bu evden dediler bende takma göbek piercingi var mı diye sorucaktıkm size internetten araştırma yaptım sanırım vsrmış siz böyle birşey biliyormusunuz biliyorsanız nerelerde satılıyor ve kullanan varmı kızlar

tabıkı pıercıng yapılan ve gumus satılan yerlerde vardır

hayır
benım gencken kaş piercıngım vardı ozamanlar gormustum pıercıngcılerde

benim göbeğimde piercing var 10 ay önce deldirmiştim benimde ailem sevmez öyle şeyleri ama onları dinlemedim ve ilk görünce şaşırdılar bişey demediler bence sende git deldir pişman olmazsın çok hoş duruyor :)

18den büyüksen karışabilcekelerini düşünmüyorum bence deldir bende 16 yaşında deldirmiştim ailem pek hoşlanmıyo piercingten ama bişey dememişlerdi

Ben de kulaklarını fazladan deldirmiştim saçlarımı da kazitmistim daha 18 olmadan ailem açıkoturum ile kkonuşmalar yapmıştı bana ama geçti sonuçta istediğimi sorsam izin vermeyeceklerine emindim :) ben de göbeğin zayiflarsa gerçekpiercing istiyorum veya sahtesi varsa daha da güzel ve kullanisli olur sonuçta artık pek acmiyoruz gobegimizi, internette izledim acıtan bir şey de değil piercing deldirmek kan bile akmıyor. Sahte piercing hiç görmedim ama

gerçekten acıtmıyor zaten yağ tabakasını deliyorlar bence istiyorsan şimdi yaptır illa zayıf olmak mı gerek hafif göbüş güzel bence

Heheh wallaha bu yaz için istiyordum ama daha tam zayiflayamadim doğum sonrası kilolarim ancak gidiyor , ama seneye yaza piercingle girmek istiyorum artık bu yaz olamadı isalah :) dediğin gibi yağ tabakası zaten pıt diye tutup gerip iğneyle geliyorlar hatta kendi kendine piercing açanlar bile var o kadar değil tabi ama kolay gibi demek ki :) sağol canım tesekkurler, çok tatlısın.
gerçekten acıtmıyor zaten yağ tabakasını deliyorlar bence istiyorsan şimdi yaptır illa zayıf olmak mı gerek hafif göbüş güzel bence

o kadar kolay mı ya benil bi arkadaş çok zor olduğunu demişti bakım gerekiyormuş enfeksiyon kapmamak içinmiş
göbeğim güzel olsa bende isterdim şahsen :)

Ben kendi gobegini delip piercing takmis biri olarak yorum yapayim dedim.piercing göbekte cok seksi duruyor.hic pisman degilim.ben hijyene takintili oldugum icin göbegimi kendim deldim.sabah aksam bir hafta boyunca baticonla temizleyip antibiyotikli merhem sürdüm.hicbir problem yasamadim.ilk deldigim zaman birkac saat sizladi o kadar.

nasıl kendin deldin

fotolarında göbeğin varmıydı canım bende göbeğime lazer lipo yaptırmayı planlıyorum çöküklük yüzünden göbeğim güzellişsin ilk işim piercing takmak olucak

nasıl kendin deldin

fotolarında göbeğin varmıydı canım bende göbeğime lazer lipo yaptırmayı planlıyorum çöküklük yüzünden göbeğim güzellişsin ilk işim piercing takmak olucak
Göbek resmim yok ama koyarim cnm.ben 5 lik şırınga ignesiyle deldim göbegimi.lokal aneztezi aldim bir ampul eczaneden.gobek deligi cevresine enjekte ettim.baticonla temizleyip cımbizla tuttum deriyi.cok kolay oldu.igne cirt diye girdi hemen.sonra piercingi taktim.tekrar baticonla temizleyip merhem sürdüm.oldu da bitti masallah.aslinda dogru birsey degil bu yaptigim.bilen birine yaptirmak lazim.ama mikrop ve hijyen takintim var cok fena.is başa düstuydu o zaman

ben yapamazdım herhalde iyi cesaret sende ki bravo

Bu yaptığın çok yanlış kesinlikle evde yapılmaması gerek,kız kardeşim de evde kendisi deldi uyuşturmadan onun acı eşiği yüksektir acı olmamış ama deriden delmemiş etten delmiş az bir farkla tutturamamış,aylar boyunca neler çektik anlatamam kopma sorunu yaşadı ve hala izleri duruyor,göbeğinin şeklide bozuldu,sen şanslıymışsın..

Ben zaten kesinlikle önermiyorum.ama benim şöyle bi durumum vardi.dövmeci bir arkadaşim vardi.piercing takarken de defalarca izledim.hijyen takintim yuzunden kendisine yaptiramadim.benimki basarili oldu ama tabiki bir uzmanin yapmasi sart.her yerde yapilmamasi gereken bir uygulama.cok iyi arastirmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…