- 7 Haziran 2017
- 2.817
- 3.139
-
- Konu Sahibi baklavacheesecake
Birileri tarafından açılmıştır kendi kendine açılmaz yani ya sizi tanıyan birisi yada ilk etapta sayfasini büyütmek isteyen birisi ilk başta kendisine yazar süsü verip biraz bot hesap biraz organik takipci ile hesabını büyütüp sonra farklı bir sayfaya çevirmektir.Selam arkadaşlar, şahsi fotoğraflarım ve ilk romanımın fotoğrafları kullanılarak altı farklı hesap açılmış. Fotoğraflarıma yazdığım açıklamalar bile birebir kopyalanıp yapıştırılmış. İşin garibi bu hesaplar bir insan tarafından açılmış gibi değil çünkü hepsinde aynı profil resmi ve biyografi kullanılmış. Takip ettiklerine de baktım genelde bot sayfalar takip ediliyor. İnstagram'a şikayet ettiğimde asla kapanmıyor, hesaplarda "Topluluk kurallarını ihlal eden bir şey bulunamamış." Bunu yaşayan oldu mu? Neden böyle bir şey olmuştur sizce? Yaşadıysanız nasıl çözdünüz?
Beni şaşırtan nokta altı tane açılması, bir de kitabımı bile kendi yazmış gibi göstermiş. Neyse ki kapak fotoğrafından adımı soyadımı silmemiş, yani buradan bile anlaşılır sahte olduğu. Çok garip ya.Birileri tarafından açılmıştır kendi kendine açılmaz yani ya sizi tanıyan birisi yada ilk etapta sayfasini büyütmek isteyen birisi ilk başta kendisine yazar süsü verip biraz bot hesap biraz organik takipci ile hesabını büyütüp sonra farklı bir sayfaya çevirmektir.
Biri kapanırsa diğeri ile devam edecek belli ki kendine yazar süsü verip sayfayı büymek amacı heralde para isteme olayı olsa mesaj filan atar tandiklara sayfalar herkese açık galiba,yani bol bol şikayet edin derim sadece siz değil arkadaşlarımızda eskisi gibi şikayetler pek etki etmiyor diye düşünüyorum şikayet ederken Fikri mülkiyet hakları maddesi var onu kullanın derim.Beni şaşırtan nokta altı tane açılması, bir de kitabımı bile kendi yazmış gibi göstermiş. Neyse ki kapak fotoğrafından adımı soyadımı silmemiş, yani buradan bile anlaşılır sahte olduğu. Çok garip ya.
Bir de tanıdık birisi yapsa kötü niyetli hareketler yapar herhâlde, mesela fotomontaj ya da tanıdıklarıma ulaşıp para falan ister sanki...
Yok asla bot hesap almadım, zaten alınca sanırım keşfete düşmüyormuşuz, o riski almam :) güvenmediğim bir uygulama da indirmedim telefona, hep güvendiğim şeyler var. Bilemiyorum ki.eger bot hesap satin aldiysan ya da güvenmediğin bir uygulamaya "tum bilgilerime eris" dediysen ondan olmustur
Şikayet ettim, instagram güya bir şey bulamamış "topluluk kurallarını ihlal eden." mavi tik aldım, öyle daha kolay kapanıyormuş. Hesapları hikâyemde paylaştım millet şikayet etsin diye.şikayetçi, olabilirsin instgramda kapatıyor ispatladiğında
Çok garip ama ya. Eski sevgilim varken yazılı olan biyografi aynen kopyalanmış. Yine de o olamaz çünkü bunu yapabilecek kadar zeki bir insan değil, kesinlikle ulaşmaya bile çalışmadı.Biri kapanırsa diğeri ile devam edecek belli ki kendine yazar süsü verip sayfayı büymek amacı heralde para isteme olayı olsa mesaj filan atar tandiklara sayfalar herkese açık galiba,yani bol bol şikayet edin derim sadece siz değil arkadaşlarımızda eskisi gibi şikayetler pek etki etmiyor diye düşünüyorum şikayet ederken Fikri mülkiyet hakları maddesi var onu kullanın derim.