• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞAHRUZ ŞEYDA

Springcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
5
0
86
30
Merhabalar, Şahruz Şeyda’ya ameliyat olmayı düşünüyorum. Sitede Şahruz hoca ile ilgili açılmış sayfalar var fakat en son geçen sene ve 6 ay içerisinde yazılmış. Görüşmeye gidenler, olanlar veya olacak olanlar bu konunun altında toplaşırsak çok sevinirim :) Ben yıllardır araştırma içerisinde biri olarak ( Yurtdışı dahil ) bu hocanın burunlarını beğeniyorum. Kaldıki ameliyatlarından sonra hastalarının yakın takibini yapıyor olmasıda çok cezbedici. Günümüzde 80 bin lira fiyat verip, ameliyattan sonra yüzümüze bakmayan çok hoca var maalesef. Ama edindiğim bilgiler ışığında Şahruz hoca da öyle bi durum görmedim. Değerli bilgilerini paylaşmak isteyen herkesi başlık altına yeşillendirmeye bekliyorum ☺️ Herkese sağlıklı mutlu günler dilerim 🍀

Kızlar son dönemlerde ameliyat olan, doktor hakkında söyleyecekleri olan yok mu? Benim 2 gün sonra muayene randevum var, hazırlıklı gitmek istiyorum.

Merhabalar, Şahruz Şeyda’ya ameliyat olmayı düşünüyorum. Sitede Şahruz hoca ile ilgili açılmış sayfalar var fakat en son geçen sene ve 6 ay içerisinde yazılmış. Görüşmeye gidenler, olanlar veya olacak olanlar bu konunun altında toplaşırsak çok sevinirim :) Ben yıllardır araştırma içerisinde biri olarak ( Yurtdışı dahil ) bu hocanın burunlarını beğeniyorum. Kaldıki ameliyatlarından sonra hastalarının yakın takibini yapıyor olmasıda çok cezbedici. Günümüzde 80 bin lira fiyat verip, ameliyattan sonra yüzümüze bakmayan çok hoca var maalesef. Ama edindiğim bilgiler ışığında Şahruz hoca da öyle bi durum görmedim. Değerli bilgilerini paylaşmak isteyen herkesi başlık altına yeşillendirmeye bekliyorum ☺️ Herkese sağlıklı mutlu günler dilerim 🍀
Merhaba ameliyat Oldunuz mu acaba
Bende revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum
Bende şahruz hocanın sayfasına baktım burunlar çok güzel görünüyor tabi gerçekte de öyle mi bir de memnunlar mı

R Rose344444 Merhabalar, görüşmeye gitmiştim. Gayet güzel geçti ayın 9 unda Allah kısmet ederse ameliyatım için gün oluşturuldu. Şahruz hoca gerçekten çok candan ve özgüvenli bir insan. Bence gidip görüşmelisiniz. Ameliyattan sonra da gelişmeleri yazacağım. Şimdiden size bol şans ve geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum 🥰

Bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏😇revizyon ameliyatı olmayı düşündüğüm için iyi araştırmak istiyorum

Merhabalar bende Şahruz beyin yaptığı burunları çok beğeniyorum.Siz ameliyat oldunuz mu süreç ve fiyatlar hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim🌸

Ben iki sene önce oldum memnunum. Hem fonksiyonel hem görüntü olarak. Şişliklerimin inmesi sürdü uzunca bi dönem ama derimle alakalı sanırım , yaptırdıgım her işlemde şişlik uzun sürüyor malesef bende. Sorularınız varsa sorabilirsiniz ,foto paylaşmıyorum .

Ya ben de çok beğendim yaptığı burunları ama istanbula iki kere hatta ameliyatla üç kere git gel kontrolle dört oluyor çok fazla bir de tam fiyat da alamadım telefonda o da haklı aslında ama bir fiyat aralığı da yok o yüzden vazgeçtim ama çok da beğendim

Az önce konuştum muayene için bile Kasım ayına kadar full dolu ve muayene sonrası 3.5 ay sonra gün gelir dediler yani en az 7 ay beklemek gerekiyor Sahruz hocaya ameliyat için

Yabancı bazı hastaların yorumlarını okudum burnumu mahvetti vs yazmışlardı. Adamın bir tarzı var ama.... bende kendisine olmayı bir ara düşünmüştüm geç tarih veriyordu sonra bazı memnuniyetsiz kişilerle görüşünce vazgeçmiştim. Ama tarzı olan bir doktor görüşmekte fayda var

Back