Sahibinin Arkasından Patileri Kanayana Kadar Kilometrelerce Koştu

Bir anlık heves uğruna hayvan sahibi oluyorlar sonrada hop sokağaaa.. saymak istiyorum saymak istiyorumm ama ....???

ahhh yavrumm ya kıyamam...çok kızıyorum sinirleniyorum bakmayacaksanız neden alıyorsunuz..alıyorlar hevesleri kaçıyor sonra sokağa atıyorlar..vicdansızlar....

İnsanlar hediye niyetine çocuklarına eğlence olsun diye köpek alıp çocuk hevesini alınca sokağa atabiliyorlar. Evet eşya kadar değeri yok bazı insanlar için o canların. Bu gariple aynı kaderi paylaşan çok hayvan var ne yazık ki, bakımsızlıktan perişan hale düşmüş özellikle Golden ve Husky kaynıyor sokaklar. Elimden mama, su vermekten ve çekinmeden sevmekten fazlası gelmiyor maalesef :KK43:

Belli ki çok korkmuş, çok üzüldüm.. :KK43:
Sokak köpeklerinin hali terk edilen bu hayvanlardan binlerce kat daha iyi.
Bakamayacaksanız sahiplenmeyin ya da alıştıra alıştıra başka seven birine ver ağır gelsiyse yükü sana ki bu seçenek bile hoş değil.

Lütfen hediye olarak veya kızınızı oğlunuzu sevindirmek için evcil hayvan alacaksanız on defa düşünün. Karşıdakinin tam bir hayvan sever olup olmadığına özen gösterin.

bence bu köpeği bırakan çocuğu olan biri değil, ne bileyim öyle hissettim, köpeğin kulakları falan kesilmiş, çocuğu olan biri bu kadar cani olmaz diye düşünüyorum ama belli olmuyor tabii

Kurban olduğum benim yaaa. Kim bilir ne kadar çok seviyordu sahibini ki peşinden koştu o vicdansızın !!! :KK43:

X