- Konu Sahibi oooDIDEMooo
-
Merhaba
Bende 2009 da balayimi sah inn paradise da gecirdim.Memnun kaldik.
Ben gitmedim ama annemler Bera'ya ve Club familia'ya gittiler.
Ama paradise en memnun kaldiklariydi.
Simdiden mutluluklar dilerim
:90:merhaba balperisi bizde balayına şah in paradise ye gitmek istiyoruz ama çok fazla bilgim yok ayrıca bildiğim kadarıyla otel şeklinde değil dimi müstakil tarzı biraz bilgi verirmisin acaba ayrıca denizi falan nasıl odalar çok lüx değil diye duymuştum öylemi?
evet didemcim odalar mustakil sekilde.
Denizi tasliydi fakat halatla belirledikleri bi alan var ordaki taslari temizlemisler.Yani belirledikleri alan kumdu.Ama dedigim gibi 2009 bu sekildeydi kumlu alani genisletmis olabilirler.
Odalara gelince lux kavrami goreceli biraz,bana yeterli gelmisti amasitesinde oda resimleri vardir ordan gorebilirsiniz.
biz ailecek gitmişdik şahin paradise haziran sonu temmuz başıydı süper bi yer
otel tarzi deil villa tipi odaları müstakil müstakil bayanlara özel havuzu var
merkeze uzak ama zaten otel cıkıp nere gidiceksiniz ki
he bide denizi hic güzel deil girende yokdu zaten kum cakıl karısık ..
24 saat yemek var sınırsız hic karnın acıkmıo yani :) hamamı saunası süper
gece eglenceleri cok güzel .... geceleri bahce cok güzel oluyo hafif ışıkları acıyolar hamaklar salıncaklar var armutlar var kocanla otur ohhhh ne güzel
biz ailecek gitmişdik şahin paradise haziran sonu temmuz başıydı süper bi yer
otel tarzi deil villa tipi odaları müstakil müstakil bayanlara özel havuzu var
merkeze uzak ama zaten otel cıkıp nere gidiceksiniz ki
he bide denizi hic güzel deil girende yokdu zaten kum cakıl karısık ..
24 saat yemek var sınırsız hic karnın acıkmıo yani :) hamamı saunası süper
gece eglenceleri cok güzel .... geceleri bahce cok güzel oluyo hafif ışıkları acıyolar hamaklar salıncaklar var armutlar var kocanla otur ohhhh ne güzel
2009 da gitmişdik temmuz agustosda fiyatları ucuk oluyo ama hazıran eylul gibi
indiriyolar .... kum var ama ne biliyim denizi güzel deil belki simdi daha güzel yapmıslardır
balayı cıftlerıne mutlaka indirim vardır hem biraz ısrarcı olun indirim yapıyolar ..
gittigiize pişman olmazsınız erkek kadın havuzları ayrı bırlıkte girilmıyo balayında ayrı kalmak istermısınız bilmem ... hergün bi yere tur var cokda pahalı deil
mrb cnm .. bnm düğünmde 17 temmuz .. kuşadası ve istanbula gtmeyi planlıoruz biz... eyül ekim gbide şah in e gtmeyi planlıoruz.. orası daha iyi gibi geldi bana etrafı faln daha güzel..
En son Bera'ya giden benim sanırım :) 3 Ay önce balayına Berayı tercih ettik.Balayı çifti olduğunuz için ayrı bir ilgi alaka oluyor..Yemeğe indiğinizde özel masa oluyor oda süslemeleri sürekli balayı çiftimiz nasıllar diye hal hatır sormaları vb..Otel özellikleriyle dört dörtlük..Yemekleri enfesssss :)Temizliği itinalı,İlgi On numara ..
çok teşekkür ederim canım yorumun için senin adına sevindimkarar veremediğim için sormuştum ama şah inn paradiseye gidiyoruz inşaallah bizimde sizin ki gibi güzel geçer balayımız mutluluklar...
Kızlar bu otellerden birine giden varmı? Memnun kaldınızmı? Nezaman ve hangi ay gittiniz? Tavsiye ediyormusunuz? Bu sene için rezervasyon yaptırıp fiyat alan varmı?bizimde düğünümüz 18 temmuzda bu otellerden birinde balayına gitmek istiyoruz lütfen yardım bekliyorum bana ve diğer düşünen arkadaşlara faydalı olur inşaallah şimdiden herkese mutluluklar:90:
Ayrıca bu oteller dışında bu tarz muhafazakar otellere gidip memnun kalanlarda düşüncelerini paylaşırsa çok iyi olur:79:
Herkese mutluluklar şimdiden!!!
Tşkler, sizede mutluluklar.Karar vermene sevindim o halde sende döndükten sonra bildir memnun kalıp kalmadığını :)Şahh-in'ide çok merak ediyorum.
biz geçen ekimde balayına clup familiaya gitmiştik çeşmede çok güzeldi çok memnun kaldık tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?