curiouss Guru Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2011 5.846 3.395 373 26 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi curiouss #1 Herkese Günaydın en yakınımda %80 şah damarı tıkanıklığı ortaya çıktı... önerebileceğiniz bilgiler doktor öneri (şöyle de yapabilir ameliyata kadar v.s. ) Şah damarı tıkanıklığıyla ilgili her türlü bilgi olabilir yorumlarınızı bekliyorum....
Herkese Günaydın en yakınımda %80 şah damarı tıkanıklığı ortaya çıktı... önerebileceğiniz bilgiler doktor öneri (şöyle de yapabilir ameliyata kadar v.s. ) Şah damarı tıkanıklığıyla ilgili her türlü bilgi olabilir yorumlarınızı bekliyorum....
curiouss Guru Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2011 5.846 3.395 373 11 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi curiouss #2 konuyla ilgili kimsenin bilgisi yok mu ?
curiouss Guru Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2011 5.846 3.395 373 14 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi curiouss #3 nereden nereye felç geçiren insan ameliyetını oldu tutunmadan aylarca yürüyemen kişi şuan çok şükür çalışıyor eli ekmek kazanıyor ameliyattan sonra ki tek yaptığı tutunarak da olsa yürümek yürümek hergün 1 saat (ama ayağı sürükleyerek ilk zamanlar) şimdi çok şükür Yarabbim herkese sağlık versin not: konu başka yere taşınınca bildirim geldi o yüzen yazdım niye hortlattın diyen olursa
nereden nereye felç geçiren insan ameliyetını oldu tutunmadan aylarca yürüyemen kişi şuan çok şükür çalışıyor eli ekmek kazanıyor ameliyattan sonra ki tek yaptığı tutunarak da olsa yürümek yürümek hergün 1 saat (ama ayağı sürükleyerek ilk zamanlar) şimdi çok şükür Yarabbim herkese sağlık versin not: konu başka yere taşınınca bildirim geldi o yüzen yazdım niye hortlattın diyen olursa
izole Guru Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2013 1.667 4.310 333 14 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi curiouss #4 curiouss geçmiş olsun. kaç yıldır kim bilir neler yaşadınız. sevdiklerinizle sağlıklı bir ömür diliyorum.
curiouss geçmiş olsun. kaç yıldır kim bilir neler yaşadınız. sevdiklerinizle sağlıklı bir ömür diliyorum.
curiouss Guru Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2011 5.846 3.395 373 15 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi curiouss #5 izole .!.: curiouss geçmiş olsun. kaç yıldır kim bilir neler yaşadınız. sevdiklerinizle sağlıklı bir ömür diliyorum. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim
izole .!.: curiouss geçmiş olsun. kaç yıldır kim bilir neler yaşadınız. sevdiklerinizle sağlıklı bir ömür diliyorum. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim
D Deniz633 Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2014 51 24 18 37 20 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi curiouss #6 Maşallah, Allah uzun, sağlıklı ömürler versin.