• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şah damar atışı görülmesi

ssudeee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
100
19
18
19
Herkese merhaba arkadaşlar.8 aylık bir bebeğim var şah damarının atışını baktığımda görebiliyorum pıt pıt atışını bu normal mi bilmiyorum bunu yaşayan veya bilgi sahibi olan varmı? Kontrollerimizde herhangi bir sıkıntı çıkmadı şuana kadar cevaplarsanız sevinirim aklıma takılıyor.

Herkese merhaba arkadaşlar.8 aylık bir bebeğim var şah damarının atışını baktığımda görebiliyorum pıt pıt atışını bu normal mi bilmiyorum bunu yaşayan veya bilgi sahibi olan varmı? Kontrollerimizde herhangi bir sıkıntı çıkmadı şuana kadar cevaplarsanız sevinirim aklıma takılıyor.
Çocukların derisi incedir , görmeniz normal. Kendinizin de baksanız yakından görürsünüz. Çocukta bariz sıkıntılı bi sorun gözükmüyorsa evham yapmayınız.

Çocukların derisi incedir , görmeniz normal. Kendinizin de baksanız yakından görürsünüz. Çocukta bariz sıkıntılı bi sorun gözükmüyorsa evham yapmayınız.
Teşekkür ederim yanıtınız için hayır bir sorunumuz yok ,eşimde de belli oluyor atışı dediğiniz gibi normal sanırım .

Çok Normal benim çocuklardada görünür hep . Eşimle bndede görünüyor endişe etmeyin ☺️

Çok Normal benim çocuklardada görünür hep . Eşimle bndede görünüyor endişe etmeyin ☺️
Çok teşekkür ederim sizlerden bilgi aldığım için içim o kadar rahat etti ki kafama takılıyordu artık ben kendimde göremedim eşimde sigara kullanıyor belki o yüzden görünüyordur diye düşündüm ama normalmiş🥰

Back