Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sağlıksızlaşan ve dökülen saçlarım için yardım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

jackanapes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
194
0
116
belime kadar uzun olan saçlarım eskiden gayet gür ve sağlıklıydı şu an (yaptığım il değişikliğinden olabilir) o kadar kötü oldular ki inceldiler ve inanılmaz derecede dökülüyorlar acil yardımlarınızı bekliyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim

canim benim sarimsak sampuani cok iyi geliyor turkiyede komsumuzun biri kullandi saclari dökülmemeye basladi ve kalinlasti ... birde kesinlikle sac kremi kullanmayin saclara cok zarar veriyor unutmayin

kansızlık,hormon bozuklukları,troid bezelerinin yanlış çalışması,stres,daha birçok sebeb sayabilirim hepsi geldi çünkü başıma kan testi yaptırın bi cildiyeye gidin zaten o yapar bütün bu testleri...nekadar ilaç şampuan kullansanızda çözüm bulunmadıkça şikayet tekrar eder geçmiş olsun hee birde ıslak saçla dolaşmakta saçları döküyor...

Zaten kansızlık var bende, kesinlikle bir cildiyeye gitsem iyi olucak eski saçlarımı herşeyden çok istiyorum bu durum beni inanılmaz derece üzüp yıpratıyo .

Zaten kansızlık var bende, kesinlikle bir cildiyeye gitsem iyi olucak eski saçlarımı herşeyden çok istiyorum bu durum beni inanılmaz derece üzüp yıpratıyo .

git canım bütün testlerini yaptır ihmal etme zaten sorun bulunduğunda birazda kestirirsin saçlarını eskisinden daha güzel olcak emin ol...

saçlarımın uzunluğu şu an belimde ama önemli olan uzun olması değil eskisi gibi canlılığını,parlaklığını ve kalınlığını yitirmiş olması. İnşallah eski haline dönebilirim yardımın için teşekkür ederim

ıslak saçla dolaşmanın ne gibi bi etkisi oluyo ??? ilk defa duydum böyle bişey?

ıslak saçla dolaşmanın ne gibi bi etkisi oluyo ??? ilk defa duydum böyle bişey?

doktorum söyledi banada daha sonra kız kardeşim gitti onunda çok dökülüyo onada aynı şeyi söylemiş...gerçektende mesela saçlarınızın ıslakken toplayın daha sonra bakın dökülen saça tecrübeyle sabittir benim okadar çok dökülüyoduki kısacık kestirip imaj değişikliği yapmak zorunda kaldım...

selam arkadaşlar. dünde yazdım ama bulamadım. eşime bıoxcın aldık. internetten baktığımda bayağı olumlu yorumları vardı. Bende Bıoder kullandığım için ilgimi çekti. aranızda kullanan bana yardımcı olabilecek biri varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…