• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıksız hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nagihanmavi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
Sağlıksız gebelik teşhisi nedeniyle yaklaşık 4 haftadır sürekli doktor kontrolüne gidiyorum.
Doktorum gebelik gelişimini bir süre takip edeceğini ve düzenli olarak kontrole gelmemi söyledi.Bu arada tabi ben başka doktorlara da gidip muayene oldum. Ultrason ve diğer bütün testler vs yapıldı ama teşhis aynı oldu. Şuan gebeliğim de 12'inci hafta bitmek üzere ve bugün doktorumdan herhangi bir düzelme ve iyileşme olmadığı için hamileliğin sonlanacağını öğrendim ve buna çok üzüldüm. Yaşadığım bu ızdırap sanırım bu hayatta sınanabileceğim en son nokta diye düşünüyorum.Doktorum transvajinal ultrason sonrası vajinada myom anomali olduğunu da söyledi bu yüzden düşüğün kürtaj hapı ile yapılmasının daha risksiz olduğunu söyledi.
Riversi kit ve Medabon kit diye iki farklı düşük hapından bahsetti. Reçeteli olarak temin edilip düşük için kullanılıyormuş. Ben en kötü ihtimal kürtaj olurum diye düşünmüştüm ama doktorum buna onay vermedi. Bu isimlerini yazdığım hapları reçeteli olarak doktor önerisiyle alıp kullanan var mı? Varsa rica ediyorum bilgi veriniz.

Sağlıksız gebelik teşhisi nedeniyle yaklaşık 4 haftadır sürekli doktor kontrolüne gidiyorum.
Doktorum gebelik gelişimini bir süre takip edeceğini ve düzenli olarak kontrole gelmemi söyledi.Bu arada tabi ben başka doktorlara da gidip muayene oldum. Ultrason ve diğer bütün testler vs yapıldı ama teşhis aynı oldu. Şuan gebeliğim de 12'inci hafta bitmek üzere ve bugün doktorumdan herhangi bir düzelme ve iyileşme olmadığı için hamileliğin sonlanacağını öğrendim ve buna çok üzüldüm. Yaşadığım bu ızdırap sanırım bu hayatta sınanabileceğim en son nokta diye düşünüyorum.Doktorum transvajinal ultrason sonrası vajinada myom anomali olduğunu da söyledi bu yüzden düşüğün kürtaj hapı ile yapılmasının daha risksiz olduğunu söyledi.
Riversi kit ve Medabon kit diye iki farklı düşük hapından bahsetti. Reçeteli olarak temin edilip düşük için kullanılıyormuş. Ben en kötü ihtimal kürtaj olurum diye düşünmüştüm ama doktorum buna onay vermedi. Bu isimlerini yazdığım hapları reçeteli olarak doktor önerisiyle alıp kullanan var mı? Varsa rica ediyorum bilgi veriniz.
Yaşadığınız durum miyomdan mı kaynaklanıyor yani . Ben şuan gebeligimin 8+3 deyim. Daha yeni söylendi 7 cmlik bi miyomum varmış.suan çok sancim ağrım oluyor bebeğime zarar vericek diye çok korkuyorum. Rabbim isteyen herkese saglikla sıhhatle hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻

Üç ay önce kadar anomali tanısı yüzünden bende bayağı bir çile çektim.Hastahaneye gidip gelmekten gerçekten bıkmıştım. Belki bir ihtimal tedavi olurum umuduyla 14. haftaya kadar boşuna zaman kaybettim. Sonrasında doktor önerisiyle Medabon hap ile düşük yaptım. Doğurmayı çok istemiştim ama kısmet olmadı.Doktorunun önerdiği haplarla ben çok kısa sürede ve sorunsuz bir düşük yapmıştım. Hapları evde kullanıp ertesi sabah kontrole gitmiştim.Doktor 14. haftaya kadar parça aldırma derdi yok, çok fazla ağrın ve kanamanda olmayacak demişti. Gerçektende öyle oldu. Birkaç gün mide bulantısı dışında bir derdim şikayetim olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X