Sağlıksız gebelik mi?

isikcicek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
197
254
Merhaba
15 ağustos hcg: 175
20 ağustos hcg: 1345
26 ağustos: 2249
Son 6 günde artmamis hcg değerim : bugün kese de görülmedi. Vajinal bakmadi.
Yarin özele gideceğim. Burdan dönme ihtimali yok dimi?
Rahim kalinligi iyi dedi. 19mm

Son düzenleme:
Doktora gittim. Vajinal ultrasonla keseyi gördü ama düzensiz bir kese dedi. Büyük ihtimalle düşük yapacağım. En azından dış gebelik olmaması beni rahatlattı

geçmiş olsun son durumunuz nedir
Teşekkurler en son gittiğimde kesem büyümüştü içinde bebek de gördü ama yolk sac tam oluşmamış dedi ve kalp atışı da oluşmamış dedi. 7+5 olmam gerekiyordu o gün. Ultrasonda 6+3 görülüyordu. Haftaya yine gel bakalım büyük ihtimalle kürtaj için tarih vericem dedi

Teşekkurler en son gittiğimde kesem büyümüştü içinde bebek de gördü ama yolk sac tam oluşmamış dedi ve kalp atışı da oluşmamış dedi. 7+5 olmam gerekiyordu o gün. Ultrasonda 6+3 görülüyordu. Haftaya yine gel bakalım büyük ihtimalle kürtaj için tarih vericem dedi
hayırlısı olsun benimde değerlerim sağlıklı bi şekilde yükselmedi sata göre 5+4 üm ama beta yavaş yükseliyo 2 gün arayla
15
30
66
121
203
342
528 bugün
dr yarın için kürtaja alucak gelişmeyen gebelik yada dış gebelik dedi kürtajda belli olacak eğer dış gebelikse birde iğne yapılacak

hayırlısı olsun benimde değerlerim sağlıklı bi şekilde yükselmedi sata göre 5+4 üm ama beta yavaş yükseliyo 2 gün arayla
15
30
66
121
203
342
528 bugün
dr yarın için kürtaja alucak gelişmeyen gebelik yada dış gebelik dedi kürtajda belli olacak eğer dış gebelikse birde iğne yapılacak
Dış gebelik ultrasonda görülebilir diye biliyorum. Kanamanız vs var mi?

15
30
66
121
203
342
528 bugün
Bu değerlerle kese görünmez rahimde zaten. Sadece değere bakıp mi dış gebelik dedi. Başka bir doktora göründünüz mu?

Benim de degerlerım
3 Eylül 268
5 Eylül 356
7 Eylül 492 cıktı
. İlk ıkı gun doktor ıstenılen artış olmayınca saglıksız gebelık olduğunu söyledi

Hamılelıgı ogrendıgımde de kahve pembe leke vardı yerleşme kanaması diye düşündüm daha sonra beta degerlerı böyle çıkmaya basladıgında adet kanaması gıbı olmaya başladı ve yoğun oldu doktor alttan ultrasyonla baktı ve euzeneız kese görünüyor tekrar kan ver yukselırse dış gebelık olabılır ıhne yapmamız lazım dedi bugün de 498 çıktı kontrol altında olucam

15
30
66
121
203
342
528 bugün
Alttan ulstrasyona baktı mı acaba

Benim de degerlerım
3 Eylül 268
5 Eylül 356
7 Eylül 492 cıktı
. İlk ıkı gun doktor ıstenılen artış olmayınca saglıksız gebelık olduğunu söyledi

Hamılelıgı ogrendıgımde de kahve pembe leke vardı yerleşme kanaması diye düşündüm daha sonra beta degerlerı böyle çıkmaya basladıgında adet kanaması gıbı olmaya başladı ve yoğun oldu doktor alttan ultrasyonla baktı ve euzeneız kese görünüyor tekrar kan ver yukselırse dış gebelık olabılır ıhne yapmamız lazım dedi bugün de 498 çıktı kontrol altında olucam
Ben rahimde kese görünüyorsa dış gebelik ihtimali kalkıyor diye biliyorum

X