Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep aynı yerde mi kan verdinizMerhaba
15 ağustos hcg: 175
20 ağustos hcg: 1345
26 ağustos: 2249
Son 6 günde artmamis hcg değerim : bugün kese de görülmedi. Vajinal bakmadi.
Yarin özele gideceğim. Burdan dönme ihtimali yok dimi?
EvetHep aynı yerde mi kan verdiniz
Bizi de bilgilendirir misiniz sonuç için inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Siz yine de başka biryere gidin benimde kesem gözükmedi hemde vajinal ultrasonda baska yere gittim birkac gun sonra karından gözüktü.
Tabiki bilgilendiririm.Bizi de bilgilendirir misiniz sonuç için inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Betaniz hep düzenli mi arttı?Siz yine de başka biryere gidin benimde kesem gözükmedi hemde vajinal ultrasonda baska yere gittim birkac gun sonra karından gözüktü.
6 gün var arada son iki betanin artış az geldi evet ama bir umut inşallah sorun çıkmazTabiki bilgilendiririm.
Aslında doktor kese yok dediğinde bile içimde bir ümit vardi. Hcg'nin sağlıklı yükselmediğini görünce hiç ümidim kalmadı.
geçmiş olsun son durumunuz nedirDoktora gittim. Vajinal ultrasonla keseyi gördü ama düzensiz bir kese dedi. Büyük ihtimalle düşük yapacağım. En azından dış gebelik olmaması beni rahatlattı
Teşekkurler en son gittiğimde kesem büyümüştü içinde bebek de gördü ama yolk sac tam oluşmamış dedi ve kalp atışı da oluşmamış dedi. 7+5 olmam gerekiyordu o gün. Ultrasonda 6+3 görülüyordu. Haftaya yine gel bakalım büyük ihtimalle kürtaj için tarih vericem dedigeçmiş olsun son durumunuz nedir
hayırlısı olsun benimde değerlerim sağlıklı bi şekilde yükselmedi sata göre 5+4 üm ama beta yavaş yükseliyo 2 gün araylaTeşekkurler en son gittiğimde kesem büyümüştü içinde bebek de gördü ama yolk sac tam oluşmamış dedi ve kalp atışı da oluşmamış dedi. 7+5 olmam gerekiyordu o gün. Ultrasonda 6+3 görülüyordu. Haftaya yine gel bakalım büyük ihtimalle kürtaj için tarih vericem dedi
Dış gebelik ultrasonda görülebilir diye biliyorum. Kanamanız vs var mi?hayırlısı olsun benimde değerlerim sağlıklı bi şekilde yükselmedi sata göre 5+4 üm ama beta yavaş yükseliyo 2 gün arayla
15
30
66
121
203
342
528 bugün
dr yarın için kürtaja alucak gelişmeyen gebelik yada dış gebelik dedi kürtajda belli olacak eğer dış gebelikse birde iğne yapılacak
Bu değerlerle kese görünmez rahimde zaten. Sadece değere bakıp mi dış gebelik dedi. Başka bir doktora göründünüz mu?hayırlısı olsun benimde değerlerim sağlıklı bi şekilde yükselmedi sata göre 5+4 üm ama beta yavaş yükseliyo 2 gün arayla
15
30
66
121
203
342
528 bugün
dr yarın için kürtaja alucak gelişmeyen gebelik yada dış gebelik dedi kürtajda belli olacak eğer dış gebelikse birde iğne yapılacak
Alttan ulstrasyona baktı mı acabahayırlısı olsun benimde değerlerim sağlıklı bi şekilde yükselmedi sata göre 5+4 üm ama beta yavaş yükseliyo 2 gün arayla
15
30
66
121
203
342
528 bugün
Ben rahimde kese görünüyorsa dış gebelik ihtimali kalkıyor diye biliyorumBenim de degerlerım
3 Eylül 268
5 Eylül 356
7 Eylül 492 cıktı
. İlk ıkı gun doktor ıstenılen artış olmayınca saglıksız gebelık olduğunu söyledi
Hamılelıgı ogrendıgımde de kahve pembe leke vardı yerleşme kanaması diye düşündüm daha sonra beta degerlerı böyle çıkmaya basladıgında adet kanaması gıbı olmaya başladı ve yoğun oldu doktor alttan ultrasyonla baktı ve euzeneız kese görünüyor tekrar kan ver yukselırse dış gebelık olabılır ıhne yapmamız lazım dedi bugün de 498 çıktı kontrol altında olucam
Benim çok bılgım yok düzensiz dedi ultrasyonda da gösterdi keseyi betaya bakınca 492 den 498 olunca kendılıgınden düşecek ultrasyondan kontrol edelim tekrar dedi dış gebelık ıhtımalı ortadan kalkıyor dediBen rahimde kese görünüyorsa dış gebelik ihtimali kalkıyor diye biliyorum
Amin inşallah, Allah yardımcınız olsunnCok zor yıpratıcı bir süreçmiş rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah