• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sağlıksız bir saç gibi ama uzaması durmuyor :)

bburcuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
46
1
36
İstanbul
Kızlar saçlarım kuru ve yıpranmış gibi duruyor fön çekimi haricinde saçlarımı boyatırken bakımda yaptırıyorum o kadar her neyse ben soruna değilde dikkati şuna çekicem saçlarım çabuk uzar benim bu muhteşem çok gürler bende anlamış değilim bunu :) tek bildiğim şey onları sevdiğim kuaförüm bile bana bunun sebep olabilceğini söyledi bütünleşme enerji hadi bebeğim sağlıklı büyü olurmu ben seni hep seviyorum ama daha güzel görünsen olmazmı diye bende bunun gücüne inanıyorum...

Kızlar saçlarım kuru ve yıpranmış gibi duruyor fön çekimi haricinde saçlarımı boyatırken bakımda yaptırıyorum o kadar her neyse ben soruna değilde dikkati şuna çekicem saçlarım çabuk uzar benim bu muhteşem çok gürler bende anlamış değilim bunu :) tek bildiğim şey onları sevdiğim kuaförüm bile bana bunun sebep olabilceğini söyledi bütünleşme enerji hadi bebeğim sağlıklı büyü olurmu ben seni hep seviyorum ama daha güzel görünsen olmazmı diye bende bunun gücüne inanıyorum...

SAÇLARININ YAPISI BÖYLE DEMEK Kİ HİÇBİRŞEY YAPMASANDA SAĞLIKLI ASLINDA BENİM SAÇLARIMDA SENİNKİ GİBİ BELİME KADAR UZUN GÜR DÖKÜLMEZ:nazar:BEN DE HİÇBİRŞEY YAPMIYORUM AMA SAĞLIKLI Allah vergisi aslında bu durum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

SAÇLARININ YAPISI BÖYLE DEMEK Kİ HİÇBİRŞEY YAPMASANDA SAĞLIKLI ASLINDA BENİM SAÇLARIMDA SENİNKİ GİBİ BELİME KADAR UZUN GÜR DÖKÜLMEZ:nazar:BEN DE HİÇBİRŞEY YAPMIYORUM AMA SAĞLIKLI Allah vergisi aslında bu durum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Normalde sağlıksız bir saça sahibim çabuk karışır yıkadıktan sonra zor tararım uçları inanılmaz çabuk kırılır ve bakımsız görünür ama çok gür ve uzuyor bu kadar sıkıntının arasında bunun olması hoş :)

Benim alımlı havalı saçlarım hadi bi uzayın güzellerim teline kurban olduğum :21: :1:

Canım haklı olabilirsin,bende bi dergide okumuştum marie clairemiydi tam hatırlamıyorum..Saçların moral ile uzayabileceğini fazla kafaya takıldığında karşılık alamayacağımızı kendi haline bırakmamız gerektiğini ve sık sık kafa derisine masaj yapıp kan akışını hızlandırarak saçlarımızın daha hızlı uzayıp sağlıklı bi hale geleceği yazıyordu.Moral herşeyin ilacı:116:

:1:bende kesınlıkle katılıyorum bız kafaya taktıkca saclarda stres mı oluyor nedirbı turlu uzatamamıstım ben gecen senelerde bu son altı aydır fılanda pes ettım ugrasmayacam bosa dıye anaaa bı baktım baya bı uzamıs benım saclar :53: ama uzadı da ne oldu bundan da sıkıldım solugu kuaforde aldım kestırdım gene :52:

Back