Sağlıklı yasam ve spor defterimiz 100 iken 62 oldum sıra 48 de ;)/Tekrar konu

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
* 100 kilo ile 5 ay önce doğum yaptım 80 kilo ile eve geldim simdi 62.2 kiloyum ve ben 48 kilo olmak istiyorum çünkü çok sevdiğim kiyafetlerimin içine giremiyorum hala ... neyse benimle bu yolda yürümek isteyenler ve topigime katılmak isteyenler için şartları söylüyorum...

1) bir defter edinilecek basligada sağlıklı beslenme ve spor günlüğüm yazılacak
2)akilli telefona fat secret programı indirilecek ve günlük 1500 kalori asilmayacak karbonhidrat en az 100 en çok 150 olacak... protein en az 50 olacak...
3)haftada 1 gün cuma günleri çok hafif şeyler yenilecek yoğurt yağsız tuzsuz sebze yemeği bol limonlu salata vb.... gibi
4)bunu 2 hafta değil uzun süre uygulayacağız bizim yasam şeklimiz olacak ebru sallı ile günde 30 dk 2 haftada 2 beden incelme programi ben 10 gündür yapiyorum ve bana olmayan etegim bol gelmeye başladı... ve benim plates aletlerim yok ... küçük top yerine minder koyuyorum ip yerine uzun çorap kullaniyorum ... büyük topla fazla hareket yapmıyor yaptığı vakitte bende önceden gösterdiği bacak egzersizlerini yapıyorum
5) akşamları yemekten 2 saat sonra veya yemekten önce leslie ile 3 mil yapilacak
6)her gün aşağıda gosterigim gibi şekilde günlüğün sayfası atılacak topi ge ama bacak ve karin ölçüleri 10 güne bir ölçülüp yazılacak günlüğe
7) 10 güne 1 .... kilo sağ sol bacak ve karin ölçülerini buraya liseteleyecegim
8)ceza oyunu sonuncu olan 1. Olana gün icerisinde bir resim çizecek kendisini şişko ve çirkin onuda güzel bir şekilde çizip buraya atacak
9) bu 8 maddenin birine uymayan 3 uyari sonrası topikten atılacak kara listeye alınacak ...( leslie ile 3 mili en az haftada 2 kere yapilabilir ama ebru salli ya devam etmek şarttır kendimize ayirdimiz.muhteşem bir vakit)

* yani sağlıklı beslenmeye çalışacağız kendimizi diyet diye zorlamayacagiz kalori tutarsa yas pastandan ye ama kalori miktarını asmamak kaydıyla aksam az yemek zorunda kalırsın gibi ve karbonhidrat miktarına ve protein miktarinada dikkat etmek koşuluyla elbette

Kara liste=

20 ocak 2016 Listemiz

İsim kilo sağ sol karin

halacocuksun halacocuksun = 62.2 57. 59. 95