sağlıklı kilo almak

bloodsucker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
141
0
46
İstanbul
herseyı denedım kılo alamdım dıyorsanız sabah aksam supradyn ve balık yagı ıcın etkısını 1 ay sonunda kesınlıkle goruceksınız ...aynı zamanda bagısıklık sıstemınızı kuvvetlendırır :)

supradın vitamin ilacı sanırım.herşeyi denemekten bi hal olduk ya.balık hapını denedim hiç bi fayda görmedim.bu vitamini daha öncedende bana kullanmamı söylemişlerdi.bakalım.denemeyi düşünüyorum ama

evet kızlar benım arkadasım kullandı bayaa aldı kılo yanı kullanıp kılo almayanı gormedım balık yagı ve syprdyn yemeklerden once ıcıyorsunuz hıc zararıda yok aksıne yararı var

Supradyn şuan kullanıyorum, balık yağı da önceden içmiştim ama hala kilo alamadım demek bir arada kullanmak lazımmış:):):) Sağolasın canım bakalım bir de ikisini bir deneyeyim umarım işe yarar

evet ıkısını arka arkaya alman lazım benım yıgenımde baya ıse yaradı boyuda uzadı :S ama yası kucuk dıye boyu uzamıs olabılır :) 18 di yası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…