Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk günlerde normal ama dikkat et sen yine de fazla yorulma dinlenmeye çalışMerhaba kızlar bu ay adetim 11 gün gecikti idrar tahlilimde pozitif kan verdim sonucumu bekliyorum. Fakat bugün sabahtan beri karnımda bi agrı var adet olacakmış gibi bazende üşütme gibi bunlar normal semptomlar mı acaba?
Yorgunluktan mı oluyorİlk günlerde normal ama dikkat et sen yine de fazla yorulma dinlenmeye çalış
Yorgunluktan da olur ayağını üşütmekten de olur, ilk ay adet semptomları olabiliyorYorgunluktan mı oluyor
Ciddi misiniz çok üzüldüm. .Canim ilk aylar normal.
Ama;
Yakin bir arkadasim, biraz da nazik bir yapiya sahipti; hamile kaldi.. calisiyordu ayni zamanda..
Karin agrisi cokmus ve sonunda kaybetmis bebegini cok uzuldum..
Doktoruna mutlaka bildir.
Uzan imkanin varsa is yapma. Bol bol dinlen.
TeşekkürlerYorgunluktan da olur ayağını üşütmekten de olur, ilk ay adet semptomları olabiliyor
Çok tebrik ederimMerhaba kızlar bu ay adetim 11 gün gecikti idrar tahlilimde pozitif kan verdim sonucumu bekliyorum. Fakat bugün sabahtan beri karnımda bi agrı var adet olacakmış gibi bazende üşütme gibi bunlar normal semptomlar mı acaba?
Çok tebrik ederimAcaba belirtileriniz nelerdi
![]()
Merhaba kızlar bu ay adetim 11 gün gecikti idrar tahlilimde pozitif kan verdim sonucumu bekliyorum. Fakat bugün sabahtan beri karnımda bi agrı var adet olacakmış gibi bazende üşütme gibi bunlar normal semptomlar mı aca
Teşekkür ederimHayırlı olsun canımbende de aynı durumlar oluyor karın ağrısı özellikle çok oluyor. Hiç de dinlenemiyorum bence dikkat etmelisin. Dinlenince az da olsa karın ağrısı geçiyor
Evet benimki de çok yeni daha 1 haftalık felanTeşekkür ederim❤Dinlenmeye çalışıyorum bu saatten sonra karın ağrısının yorgunluktan olabileceğini az çok tahmin ediyordum zaten iyi oldu. Siz kaç aylık hamilesiniz? Yeni mi?
Bende bugün öğrendim 4-5 haftalık sanırımEvet benimki de çok yeni daha 1 haftalık felanRabbim kolay geçirsin inşallah
sizin ki?
Beta kaç çıktıBende bugün öğrendim 4-5 haftalık sanırım
3095Beta kaç çıktı
Anladım cnm benimki de 37.5 çıktı. Ama hala belli bir hafta söylemedi
Bende son adet tarihine göre hesapladım doktor söylemediAnladım cnm benimki de 37.5 çıktı. Ama hala belli bir hafta söylemedi
Maalesef şuan düşük yapıyorum bir anda kanamam geldiBende son adet tarihine göre hesapladım doktor söylemedi
Çok geçmiş olsun çok üzüldümMaalesef şuan düşük yapıyorum bir anda kanamam geldi![]()