- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Translokasyon1521
Dualarimiz seninle canim rabbim yardimcin olsunAllah rizasi icin bana dua okurmusunuz.. icinizden ne gelirse..
Down sendromlu kizim var.. 2nci cocuk istiyoruz fakat taşıyıcı olduğumu öğrendim ( translokasyon)
Ve bu durum bana down sendromlu cocuk riski veriyor.
Bu yuzden tup bebek onerdiler genetigine bakiyorlar. Maalesef toplam 3 tup bebek oldum hic saglikli embiriyo bulamadilar.. 4ncu tedaviye basliyorum.. lutfen dua edin inşaallah sağlikli embiriyo bulunur
Sukur bulundu canim sagolasinDualarimiz seninle canim rabbim yardimcin olsun
Esinle ve senin kanini aliyorlar kayotiple goruyorlar geninizde tasiyicilik varmi diye. Allaha sukur benim saglikli embriyolarim bulundu cok sukur( translokasyon) olduğunu hangi testte öğrendiniz. ben 2 düşük yaptım kalbi durdu. kromozom bozukluğu çıktı. siz böyle deyince bende korktum
EvetKromozom testiyle öğreniliyor dimi?
bizde kromozom testi yaptık 46 çıkttı nerde yazıyor acaba Translokasyon olduğu
Ben de yaptırdım. Ben de 46 kromozom incelendi, herhangi bir yer değişikliği yada bozukluk rastlanmadı gibi bişeyler yazıyor. Doktor da gördü. Problem yok dedi. Şimdi eşime de yaptırdık sonuç bekliyoruzbizde kromozom testi yaptık 46 çıkttı nerde yazıyor acaba Translokasyon olduğu
Doktor ozetlemedimi. Normal kromozomunuz demedi mibizde kromozom testi yaptık 46 çıkttı nerde yazıyor acaba Translokasyon olduğu
dedi normalsiniz ikinizdeDoktor ozetlemedimi. Normal kromozomunuz demedi mi
Sukurdedi normalsiniz ikinizde
aynen sağol canım çok şükürde en sonki düşüğüm 47 kromozom çıktı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.