- Konu Sahibi lianabuglem
Arkadaşlar bu konuyu açmama sebep olan şey hem kendi diyetimden sizin yardımızla sapmamak hemde diyetle ilgili sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak.
Yaklaşık 1.60 boyundayım ve bu sabah tartıldığım net kilom 66.3 ile yarın sabahtan itibaren diyet ve spora başlayacağım.Bir ay sonra kavitasyona da başlayacağım zararlı olduğunu düşünmüyorum.
Şimdi buraya yapacağım spor ve diyet listesini yazacağım.İlerleyen günlerde de tek tek bunların alternatifi ne olur nedir onları yazacağım.Sorusu olan bayanlar lütfen çekinmesin elimden geldiğince herkese yardımcı olabilirim.
Başlangıç -- 04.01.2012 - Kilo 66.3
Hedef --04.02.2012 -Kilo 60
Gün içinde yapılacak aktiviteler - 1 buçuk saat normal tempo yürüyüş , sabahları toplam 1 saat kardiyo ve callanetics egzersizi , akşamları 30 dk stepper
Diyet listesi..
Sabah kalkar kalkmaz :Buzlu su , 3 Kuru kayısı
Kahvaltı
omates, roka ,salatalık , 2-3 zeytin Yağsız peynir veya dil peyniri (bir dilim) şekersiz sütsüz türk kahvesi ---- veya 2 dilim tam tahıllı ekmek veya light süt ve müsli
Ara:3 tane etiform veya grissini , Bitki çayı veya meyve (mevsim meyvesi)
Öğlen:Haşlanmış tavuk , 5 tane etiform veya bir tane etimek , Ayran --- Veya salata ızgara yada haşlanmış balık ve icetea(ev yapımı internette tarifi bulabilirsiniz)
Ara :5 fındık 5 tuzsuz badem ,bitki çayı
Akşam:Salata ve çorba veya- bir kase yoğurt + içine 3 kaşık yulaf
Arkadaşlar dikkat edilmesi gerek nokta:
Şeker tamamen kesilmeli
Beyaz un yasak
Tuz tamamen kesilmiyor ama en asgariye indiriliyor
Yağ kesilmiyor sadece az yağlı şeyler kullanılıyor
Çünkü vücudun az olmak kaydıyla yağa ve tuza ihtiyacı var.
Sizlerinde katkılarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..
Yaklaşık 1.60 boyundayım ve bu sabah tartıldığım net kilom 66.3 ile yarın sabahtan itibaren diyet ve spora başlayacağım.Bir ay sonra kavitasyona da başlayacağım zararlı olduğunu düşünmüyorum.
Şimdi buraya yapacağım spor ve diyet listesini yazacağım.İlerleyen günlerde de tek tek bunların alternatifi ne olur nedir onları yazacağım.Sorusu olan bayanlar lütfen çekinmesin elimden geldiğince herkese yardımcı olabilirim.
Başlangıç -- 04.01.2012 - Kilo 66.3
Hedef --04.02.2012 -Kilo 60
Gün içinde yapılacak aktiviteler - 1 buçuk saat normal tempo yürüyüş , sabahları toplam 1 saat kardiyo ve callanetics egzersizi , akşamları 30 dk stepper
Diyet listesi..
Sabah kalkar kalkmaz :Buzlu su , 3 Kuru kayısı
Kahvaltı

Ara:3 tane etiform veya grissini , Bitki çayı veya meyve (mevsim meyvesi)
Öğlen:Haşlanmış tavuk , 5 tane etiform veya bir tane etimek , Ayran --- Veya salata ızgara yada haşlanmış balık ve icetea(ev yapımı internette tarifi bulabilirsiniz)
Ara :5 fındık 5 tuzsuz badem ,bitki çayı
Akşam:Salata ve çorba veya- bir kase yoğurt + içine 3 kaşık yulaf
Arkadaşlar dikkat edilmesi gerek nokta:
Şeker tamamen kesilmeli
Beyaz un yasak
Tuz tamamen kesilmiyor ama en asgariye indiriliyor
Yağ kesilmiyor sadece az yağlı şeyler kullanılıyor
Çünkü vücudun az olmak kaydıyla yağa ve tuza ihtiyacı var.
Sizlerinde katkılarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..