Sağlıklı bir evlilikte cinsellik...

Ennur aya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
103
46
Bir yıldır evlilik hayatını yaşıyorum, eşimle iyiyiz uyumluyuz . Eşim kendisine çok önem veren bana da bu önemi gösteren bir beyefendi aynı şekilde cinselliğe de önem veriyor benim için de önemli kendisi beni hep çekici bulduğunu ifade eder hal böyleyken ben hiç bir sıkıntı olmadığını düşünüyordum ilişkimizde ancak eşim biraz geç orgazm olur bu durum beni hiç rahatsız etmiyordu ancak gebelik süreci vs.olduğunda ( kimyasal gebelikmiş) bu durum beni biraz yordu bunu arkadaşıma anlattığımda bir sorun olduğunu ve bir doktor gitmesi gerektiğini söyledi ama ben bu durumu eşime açmak hiç istemiyorum kaldı ki söyle bir durumda var maalesef, eşimin geç orgazm olması benim onu az etkilemiş olduğum anlamına geliyormuş hemen doyuma ulaştıramiyormuşum ..

Arkadaşının kocası erken boşalıyor ve karısını 'beni çok etkiliyorsun o yüzden böyle' diye kandırmış. Geç derken ne kadar geç boşalıyor eşin, 20 40 dakika arasıysa ve durumdan şikayetçi olduğunu beliten bir hali yoksa bu geç boşalma değil eşinin kendini iyi kontrol ettiği anlamına gelir. Seks sadece orgazmdan değil süreçten keyif almak ve karşındakini de tatmin etmektir. Eşinde bence bir sorun yok ama arkadaşınınkinde var. Bence bu konuyu arkadaşınla tekrar konuşma

İşte benim karşıma çıkanların da en uzun performansı 2 dakika falan

O arkadaşta bir problemli he kendi çok mu ateşliymiş eşin öyleyse senin ne kabahatin var ne çok erken iyi ne aşırı geç iyi bir ortalaması var sonuçta dra gitmek gerek.

İdeal olanı eş zamanlı boşalmak. Kadın orgazm olmasına rağmen erkek olmamışsa, bu kadın için eziyet oluyor. Canı yanıyor.

Arkadaşın saçmalamış, Sende kuruluk vs. bir sıkıntı yoksa sorun da yok demektir..
Orgazm hususu psikolojik olduğu kadar fizyolojikte bir durumdur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…