- 21 Eylül 2012
- 1.165
- 9
- 108
- Konu Sahibi pogacaayak
su filtreliler pratik olmadığı için almadımyani bana pratik gelmiyor... ama haklı olabilirsiniz. siz arnica bora mı aldınız veya alacaksınız?
evet ben bilinçlenmeden önce almışım, şimdi sürekli altlarındaki geridönüşüm numaralarına bakıyorum. mesela severek aldığım dondurma kaplarımda altı yazıyor, mecburen mutfakta kullanmıcambelki depolama ve ayrıştırma amaçlı evin başka yerlerinde kullanırım... bambu da süper bir malzeme. tam araştırmadım ama kendisini tehlikelerden koruyor, bizim çabalamamıza gerek yokmuş
![]()
canim benim toza karsi alrjim var o yuzden isi biraz abartcam suan evimizde ihlasin aura cleanmax temizlik robotu var hem hali yikiyor hemde sulu supurge evet pek pratik degil haklisin ama ilerde bebegimin astim olmasini istemiyorun yada olmasa bile neden zararli tozlara maruz kalsin bende ihlas almayi dusunuyorum birazbpahali 1.500 civari ama biz 8 yildir kullaniyoruz ve tik demedi cok guzel yani baska evlerde bakiyorun bizim halilar gibi kabarik durmuyo ihlas doverek supuruyor cunku keske seninde degistirme imkanin olsa en azindan arnica yada philips de cikardi fiyati 400 tl civari ve kullananlar memnun onlardan alabilseydin.
bambu konusunda evet bakteri barindirmiyormus ve bikirsin tahta kasiklar zamanla kararir siser dokukur falan tabi o zaman bakteri olmaya basliyormus bambuda kabarsa bile bakteri barindirmazmis
diger konu plastikler okadar zararliki onlarin icine kuzuk cicek ek ve balkonunda kullan bence cok guzel seramik dobdurmaliklar var tantitonide falan kanser okadar yayginlastiki korkuyorum ben.
bide senin paylastigin su bez baklagil torbalari hangi baklagiller icin kullanilabiliyormus hem cok tatli duruyorlar hemde ust uste durup yerden tasarruf ettirirler bide onlarin icinde nekadar sure dayaniyormus bilgin varmi acaba